JAVNI OKRŠAJ ZVEZDA "SEKS I GRADA": Ti mi nisi prijatelj, prestani da iskorišćavaš moju tragediju da bi ispala dobra devojka!

Nakon što je objavljena vest da je glumica ostala bez brata, mnogi obožavaoci, prijatelji i kolege ponudili su joj pomoć u vezi sa svim što bi joj moglo zatrebati, a veliki broj onih uputio joj je tople reči podrške.

Među njima se našla i Sara Džesika Parker, koja je u seriji "Seks i grad" igrala Keri Bredšo, a koja je, pored objave u kojoj je na Instagramu Kim potvrdila tužne vesti o smrti svog brata, izjavila saučešće.

Kim je na ovo imala oštar odgovor. Glumica je, naime, objavila:

- Ne trebaju mi tvoja ljubav i podrška u ovom tragičnom trenutku, Sara Džesika Parker - i dodala:

- Mama me je danas pitala: Kada će te ta Sara Džesika Parker, taj licemer, ostaviti na miru? Tvoji konstantni pokušaji da mi se obratiš samo su bolni podsetnik na to koliko si okrutna bila i onda i sad. Hajde da ovo razjasnimo (ako već nisam). Ti nisi moja porodica. Ti nisi moj prijatelj. Zato ti pišem poslednji put, kako bi prestala da eksploatišeš našu tragediju samo da bi održala svoj imidž dobre devojke.

Da podsetimo, Kim je svojevremeno izjavila da nikada nije bila prijateljica s ostalim članicama ekipe čuvene serije, a nedavno je odbila da snimi treći deo filma, na šta je Sara Džesika Parker javno prokomentarisala da joj je Kim time slomila srce.

Izvor: Glossy
Foto: Youtube - printskrin

Pogledajte još