PRETI MU NAJVEĆA ZATVORSKA KAZNA: Zoran Marjanović smireno dočekao optužnicu za Jelenino ubistvo

Zoran Marjanović protiv kog je u petak podignuta optužnica za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, saznao je za nju i kako navode naši izvori, normalno se ponašao.

Naš izvor navodi da Marjanović, koji se u Centralnom zatvoru nalazi od 15. septembra 2017. godine, nije dramio, "nije lupao glavom o zid", "niti govorio da nije kriv", već da se ponašao normalno, kakav je, inače, od početka boravka u pritvoru. Vest o optužnici, kako navodi, dočekao je smireno.

- Nije isključeno da je to i očekivao. Svestan je da su dokazi protiv njega jaki, ma koliko on poricao zločin - navodi naš izvor.

Marjanović se optužnicom tereti da je 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči ubio svoju suprugu Jelenu, sa kojom ima ćerkicu Janu (7), i njeno telo bacio u kanal na nasipu.

Nakon toga prijavio je Jelenin nestanak, pa čak i zajedno sa policijom tragao za njom. Njeno zverski unakaženo telo pronađeno je sutradan, 3. aprila u kanalu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu uputilo je u petak, 9. februara 2018. godine nešto posle 15 časova Višem sudu u Beogradu optužnicu protiv Zorana Marjanovića. Njom se tereti za teško ubistvo, a za to delo je zaprećena kazna do 40 godina zatvora.

Izvor: Telegraf.rs/Lj.R.

Foto: YouTube/Printscreen - Jutarnji program RTV Happy

Pogledajte još