TAJNA TRANSFERA GODINE: Od cifre koju će Jovana i Srđan mesečno zarađivati boli glava!

Foto: jovanamac/Instagram
0

Vest da su Srđan Predojević i Jovana Joksimović napustili Televiziju “Pink” da bi prešli na “Prvu” mnoge je ostavila u čudu.

Razlog nije samo zasićenje osmogodišnjim radnim stažom u ružičastom carstvu, već i – novac. Naime, voditelji budućeg jutarnjeg programa na “Prvoj” za svoj rad dobijaće po 3.000 evra mesečno. Kako otkriva izvor, ovaj tandem nije se dugo predomišljao oko toga šta im je činiti.

Oni su dugo radili na “Pinku” i tamo im je sve bilo lagodno i poznato. Zato im je ponuda sa “Prve” došla kao poručena i uopšte se nisu dvoumili da li da je prihvate – kaže sagovornik i otkriva da su Jovana i Srđan dobili i mogućnost da sa sobom povedu najvernije saradnike.

Sa njima je prešlo nekoliko ljudi iz uredničkog tima. Projekat novog jutarnjeg programa, koji na proleće treba da počne s emitovanjem na “Prvoj”, priprema se veoma temeljno, ali rad nikome ne pada teško jer su uslovi odlični. Osim u ljude, produkcija je mnogo novca uložila i u studio, pa se očekuje velika gledanost – zaključuje sagovornik.

Inače, kao što su ranije pisali mediji, Jovana i Predojević dobili su zvanje urednika dnevnog programa, te će, osim za jutarnji koji je u pripremi, biti odgovorni i za sadržaj emisije “150 minuta”.

Podsetimo, njih dvoje već godinama rade isključivo jutarnji program, otkada ih je spojio nekadašnji direktor RTS-a Aleksandar Tijanić. Na javnom servisu proveli su sedam godina, tokom kojih su se i sprijateljili, a na “Pinku” isto toliko, usput se i okumivši.

S obzirom na to da je Predojević, koji je pre RTS-a sedam godina radio na Televiziji B92, izjavio da u svakoj firmi radi pomenuti period, očekuje se da tako bude i na novom radnom mestu, što znači da će poprilično i zaraditi.

Izvor: Alo!
Foto: jovanamac/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.