LJUBAVNI BRODOLOM U "ZADRUZI": Marija Ana plakala kao kiša nakon svađe s Filipom!

Nakon rasprave Filip joj je obrazložio zbog čega ne želi da budu čak ni prijatelji, Smiljanićeva je ishitreno napustila kuću pa je u dvorištu plakala kako je niko nikad do sada nije video. Kada je Filip čuo plač on je prišao, ali se ni ova situacija nije slavno završila.

- Ja tebi ne želim sve ovo, niti da ti deovjka uđe u rijaliti i da ti kaže ćao, ne želim da se svađam, ostavi me na miru... ne znam što imaš tu potrebu da se praviš mangup pred svima i posle svega što si saznao tražio si da pričaš sa mnom... i tek kad si video da su mi se vratila osećanja, ti si me tad napao. Ima neko ko zna da nije tako kao što ti pričaš, samo se vadiš na to - pričala je kroz plač Marija Ana.

- Vadim se na to? Au, brate, ja ne mogu da verujem... ti si ta koja je došla i pričala sama! Ti se, bre, meni kuneš, ja ne znam da li si ti luda ili se samo praviš luda. Ti očigledno nisi svesna svojih postupaka, ja priznajem sve, a šta si ti uradila to je strašno! Ti si luda devojka, ali definitivno nisi normalna - rekao je Filip koji se istog trena okrenuo i vratio u Belu kuću. Nakon što je ostala sama i uplakana u dvorištu, prišao je Milan Milošević koji je na sve moguće načine pokušao da je uteši.

Da li je Filip zaista postao ravnodušan zbog toga što je u Mariji Ani video emocije koje nikada nisu prestale ili je ona mnogo pogrešila samim tim što je priznala da je imala odnose sa njegovim drugom, vreme će pokazati.

Podsetimo se da je Marija Ana prilikom ulaska u rijaliti izjavila da je nakon Filipovog ulaska u Belu kuću bila u prisnim odnosima sa njegovim drugom, što je odmah apliciralo neki vid osvete zbog čega je jedino ona iz ove priče izašla poražena i ostavljena.

Izvor: Alo.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još