Rasterećeni smo, ali sa velikim problemima

BEOGRAD, 13. aprila 2010. (Beta) - Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević izjavio je da će njegova ekipa biti potpuno rasterećena na utakmici u sredu protiv Crvene zvezde u polufinalu Lav kupa Srbije, ali da će imati velikih problema sa sastavom tima.

"Samim plasmanom u polufinale učinili smo dosta toga i nemamo neko opterećenje. Tako smo i stigli do ovde", rekao je Đurđević agenciji Beta.

On je, ipak, priznao da će se njegov tim teško izboriti s trenutnim kadrovskim problemima.

"Tim će nam krojiti doktori, ne ja. Probleme imaju Roberto Karvaljo, Veseljko Trivunović, Nikola Simić, Miloš Žeravica, Abubakar Umaru... Čak osmorica igrača nam nisu sigurna", istakao je Đurđević.

OFK je ove sezone već dva puta igrao sa Zvezdom. Prvi put je kao gost izgubio sa 2:1, a pre 10 dana kao domaćin je poražen sa 2:0.

"Pokušaćemo da igramo bolje nego na Karaburmi, barem na nivou iz prve utakmice, trudićemo se da se predstavimo u najboljem svetlu... A o Zvezdi je kod nas zabranjeno pričati. Oni su navikli da igraju pod pritiskom, da osvajaju trofeje, ali mi gledamo samo kako da se sami organizujemo", istakao je Đurđević.

Duel Crvene zvezde i OFK Beograda igraće se sutra od 19.30.

Pogledajte još