NAKON 15 GODINA U JAVNOM SERVISU: Žika Šarenica napušta RTS i prelazi na ovu televiziju

Kako domaći mediji pišu popularno televizijsko lice Žika Nikolić od marta postaje deo ekipe Pinka. Naime, autoru i voditelju "Žikine šarenice" koji je od prošle godine i zvanično penzioner, ugovor koji ima sa Javnim medijskim servisom Srbije ističe 28. februara ove godine.

Pošto već godinama dobija ponude sa Pinka oko prelaska, ovog puta se odlučio da svoj brend prebaci na ružičastu televiziju.

U želji da saznamo kada kreće sa emisijom na Pinku, pozvali smo Nikolića.

- Do kraja meseca imam ugovor sa RTS, a šta će biti posle toga, ne znam, videćemo. Možda ostajem, možda ne ostajem - zagonetno, uz osmeh, nam je rekao voditelj "Žikine Šarenice".

Poznati voditelj se može pohvaliti da skoro trinaest godina uređuje i vodi jednu od najgledanijih emisija na domaćim TV kanalima. Jednom prilikom je izjavio da je sve počelo kao eksperiment, ali da je ispalo jako dobro. Nikada nije ni posumnjao u ovaj projekat i svaku emisiju je radio punim entuzijazmom.

Tada je na pitanje da li ima konkurenciju, Žika kroz osmeh odgovario da su se svi razbežali i da on nije uticao na njihovo odustajanje.

- Nikada nismo pokušavali da se dodvoravamo gledalištu, već smo radili emisiju u našem stilu. "Žikina šarenica" je jedna dostojastvena emisija, sa našim pričama, istorijom, tradicijom... Naš koncept se dopada gledalištu i to je najveći uspeh - tvrdio je tada Nikolić.

U svakom slučaju ostaje nam da vidimo kada će startovati Žikina emisija i da li će ostati isti naziv - "Žikina šarenica".

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!

Pogledajte još