fbpx

Hor Cvrkutići, Radioaktivna melodija Pančevo i bend Black Peacock danas na "Festivalu ljubavi"

Udruženje "Nurdor" je, kao i svakog 15. februara na Svetski dan dece obolele od raka, organizovao humanitarni program širom Srbije, kao i na Trgu slobode u Novom Sadu. Simboličnim puštanjem balona u vazduha poslata je poruka i podrška deci i roditeljima koji se bore protiv ove opake bolesti.

Uveče je na Trgu slobode nastavljen program nastupima Strahinje Jajića na akustičnoj gitari i DJ Flexa.

Pretposlednjeg dana "Festivala ljubavi" očekuje vas bogat muzički program.

Od 18h nastupiće hor "Cvrkutići", od 19h Radioaktivna melodija Pančevo - RAMPA, a u 20h bend "Black Peacock".

Dobrodošli!

Novosađani i turisti mogu svakog dana od 18 i 19 časova da uživaju u raznovrsnom programu na centralnom gradskom trgu – nastupima akustičnih bendova i umetnika koji izvode klasičnu muziku, a vikendom će biti organizovane plesne večeri i nastupi dečijih vokalnih sastava.

Posetioci će biti u prilici da prisustvuju promocijama knjiga sa temom ljubavi, ljubavnim pričama koje se kriju iza najvećih umetničkih dela galerija, maratonu filmskih klasika, turističkoj turi kroz ljubavnu istoriju Novog Sada, u saradnji sa Galerijom Matice srpske, Spomen-zbirkom Pavla Beljanskog, Galerijom likovne umetnosti poklon-zbirkom Rajka Mamuzića, Muzejom savremene umetnosti Vojvodine, Arenom Cineplex i drugima.

U drvenim kućicama, i ove godine izlagači će tokom trajanja festivala nuditi hranu, piće i rukotvorine. Trg ponovo krasi zid od prirodnog cveća „Flower wall“ na kom je na 30 svetskih jezika napisano „ljubav“. Posetioci mogu da se fotografišu kod „vrata ljubavi“, „kissing pointa“ i retro zida sa ramovima za slike, a svi oni koji budu želeli, mogu se da se provozaju fijakerom ljubavi ili karuselom.

„Festival ljubavi“ organizuju „Color Press Grupa“ i kompanija „Ninamedia“, uz podršku Grada Novog Sada. Manifestacija traje do 17. februara, a više informacija i program festivala možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2018 i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Unicredit banka i Heineken Srbija.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.