NAJVEĆA PODRŠKA BRATU NA BEOVIZIJI! MARIJA ŠERIFOVIĆ: Danijelova pesma “Ruža sudbine” je opasna!

Naša prva evrovizijska pobednica trenutno je na američkoj turneji, gde je očekuju nastupi u Atlanti, Las Vegasu, Čikagu, Sent Luisu, Torontu i Detroitu. Marija kaže da voli Ameriku i da je spremna za “ludilo” i spektakl koje priprema tamošnjoj publici, ali će pratiti i “Beoviziju” na kojoj će Srbija 20. februara u beogradskom Sava centru birati predstavnika za “Evrosong” u maju u Lisabonu. Na pitanje smatra li da je festival najbolji način da se izabere predstavnik ili da RTS sam delegira kompoziciju i izvođača, kao što je to činio ranijih godina, Marija Šerifović, za “Novosti”, kaže:

Veoma mi je drago zbog povratka “Beovizije” jer mi se nije dopadalo da jedna grupica ljudi sedi u nekoj sobici i o nečemu odlučuje. Ovako svi sve gledamo i slušamo. Naravno da su ukusi različiti i da će svako imati svog favorita, ali kada su pesma i izvođač zaista dobri, to se čuje i vidi i većina će biti na istoj strani – priča Marija čiji se brat Danijel Pavlović takmiči na nacionalnom izboru. Evo šta kaže o njegovoj pesmi.

Danijelova pesma “Ruža sudbine” je “opasna”, ima je već nekoliko godina i znam odranije koliko je dobra. On je sjajan pevač, imam da mu dam nekoliko valjanih saveta, ali i sreća igra važnu ulogu. Na njemu je da da sve od sebe i veruje u to što radi – kaže pevačica koja podržava brata i otkriva šta misli da li na “Evrosong” treba da idemo sa modernom pesmom ili kompozicijom koja ima etno-elemente.

Nema tu pravila, niti postoji pobednički recept. Iz ličnog iskustva mogu da kažem da se prosto oseti i zna ako je nešto dobro i to niko ne može da negira. Na “Evrosong” treba da ide naša najbolja pesma od ponuđenih i najbolji pevač – objašnjava Šerifović za koju će pobeda na “Evrosongu” uvek biTi nešto posebno.

“Evrosong” će u meni zauvek buditi posebne emocije. Nije to bilo kakav događaj u mom životu, nego jedan od onih koji ću pamtiti. Ta radost, sreća i ponos ne mogu da se opišu. Biti prvi, pa još predstavljati svoju zemlju i dovesti je na vrh u bilo kom takmičenju je osećanje bez premca.

Izvor: Novosti.rs
Foto: serifovic/Instagram

Pogledajte još