O VENČANJU FILIPA I ALEKSANDRE ĆE SVI PRIČATI: Brena i Boba ne žale pare, a evo šta se sprema!

Naime, Filip je odlučio da prosidba bude daleko od porodice i medija, ali se pevačica pohvalila samo nekoliko minuta nakon što je verena. Očigledno toliku sreću nije mogla da sakrije.

- Filip je još u Beogradu znao da će je veriti i sve je spremio i planirao. Romantično veče je iskoristio da Aleksandru pita pristaje li da se uda za njega. Nisu izostali osmesi, zagrljaji i suze, a odmah nakon što je izgovorila "da", pevačica i Živojinović su obavestili svoju porodicu da se uskoro spreme za svadbu i veselje koje će biti veliko i raskošno - priča naš izvor blizak porodici Živojinović.

- Boba, ali i Brena za svog najstarijeg sina žele da naprave veliku svadbu koja će se pamtiti i o kojoj će se pričati. Ne žele da štede ni dinara i odmah su im rekli da je budžet njihova briga i da mladenci ne treba da se opterećuju o detaljima, već da se opuste i uživaju u pripremama. Zbog prirode Aleksandrinog posla ostalo je da se precizira tačan datum, ali svi bi voleli da svadba bude što pre - dodaje izvor.

Takođe, poznato je da Brena ne odvaja Filipa od svoja dva sina Stefana i Viktora i da će se potruditi da se maksimalno uključi u pripreme da bi ispunila sve želje mladog para.

Podsećanja radi, Aleksandra i Filip su ljubavnu romansu započeli krajem 2015. godine i vrlo brzo su medijima priznali da su u vezi i da je to bila ljubav na prvi pogled. Pre toga je pevačica bila u vezi sa kolegom Ljubom Perućicom dok je Filip važio za zavodnika i godinama bio u vezi sa najlepšim manekenkama, ali glumicama naše javne scene.

Krajem prošle godine Aleksandra Prijović je za medije izjavila kako se nada da će se ove godine udati sa Filipa Živojinovića.

- Iskreno, nadam se da će u narednoj godini naša veza preći na viši nivo. Volela bih da se svadba uskoro desi i iščekujem trenutak da me Filip zaprosi. Mi smo u vezi dve godine, divno se slažemo i dobro funkcionišemo, živimo zajedno, pa što ne bismo i stupili u brak - rekla je pre više od dva meseca pevačica.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/aleksandraprijovic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.