KRAJ LJUBAVI DONOSI BROJNE PROMENE: Gde će Emina Jahović živeti nakon razvoda, šta će biti sa decom...

Naime, odluka popularnog para neće uticati na Eminin odlazak iz Turske, budući da će pevačica ostati da živi u Istanbulu, i to u novoj kući. Osim toga, Emina i Mustafa će udružiti snage kada je reč o njegovom novom albumu.

- Njih dvoje su odlučili da se sporazumno razvedu i samim tim su ostali u dobrim odnosima. Oni su živeli skoro 15 godina zajedno, a normalna komunikacija između njih se neće izgubiti zbog sinova Javuza i Jamana. Emina i Mustafa su gradili vilu, u koju su planirali da se usele nakon završnih radova, ali sada su postigli dogovor da Mustafa ostane u zajedničkom stanu, dok će Emina preći u novu kuću. Ona svakako provodi dosta vremena u srpskoj prestonici zbog velikog broja nastupa, ali ne želi da remeti Javuza i Jamana, koji se školuju u Istanbulu - kaže izvor upućen u čitavu priču i dodaje da će pevačica nastaviti poslovnu saradnju sa Mustafom.

- Emina je tokom 2015. godine naporno radila na svojoj kozmetičkoj liniji, koja se pokazala odličnom, tako da će nastaviti da vodi svoju kompaniju u Istanbulu. Takođe, ona dosta pomaže Mustafi kada je o izboru pesama reč, a budući da je poznata i kao autor svojih pesama, ona će i na njegovom albumu dati svoj pečat - objašnjava izvor.

Emina Jahović je nekoliko puta isticala da je njen brak u najboljem redu, kao i da su mediji iznosili lažne informacije, ali je putem Instagrama odlučila da se obrati javnosti i ipak potvrdi naša saznanja.

- Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena, i kada delim lepe stvari, ali i kada se radi o onim manje lepim delovima života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo. Nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila - napisala je Emina i dodala da ta odluka neće poremetiti njihov odnos.

- Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene - objasnila je Emina, koja je pre tri dana nastupala u poznatom beogradskom klubu.

Tom prilikom pevačica je priznala da je Dan zaljubljenih provela u društvu prijatelja, a potom otkrila da je pesma "Dva aviona", koju je snimila u duetu sa Željkom Joksimovićem, nastala iz tuge.

- Nažalost, koristimo naše emocije u svrhu našeg posla - poručila je Emina.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/yaemina

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.