Benitesov agent negira sastanak sa čelnicima Juventusa

BEOGRAD, 14. aprila 2010. (Beta) - Manuel Garsija Kiljon, agent trenera Liverpula Rafaela Benitesa, negirao je da se sastao sa čelnicima Juventusa i pregovarao o mogućem transferu.

Uprava Juventusa želi da dovede iskusnog trenera kao zamenu za Alberta Zakeronija koji je u januaru pristao da preuzme ekipu, ali samo do kraja sezone. Zakeroni je na klupi crno-belih nasledio Ćira Feraru, koji je napustio klub zbog loših rezultata.

"Nisam se sreo sa čelnicima Juventusa, bio sam u Madridu. Moram da ponovim da Benites ima četvorogodišnji ugovor sa Liverpulom i da ostaje u Engleskoj. Ali, ne znam šta će se događati u narednim mesecima", rekao je on.

List Dejli Telegraf objavio je da je uprava Juventusa 90 odsto sigurna da će Benites preuzeti ekipu, a ostali mediji tvrde da se sastanak ipak održao.

Liverpul ove sezone ne postiže očekivane rezultate, trenutno je šesti na tabeli i bori se za četvrto mesto, koje sledeće sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

I u Juventusu je slična situacija. Posle razočaravajuće sezone uprava kluba želi velike promene. Mediji navode da će Zakeronijev zamenik dobiti oko 70 miliona funti za pojačanja i da bi to moglo da privuče Benitesa, koji se stalno žalio da u Liverpulu nema dovoljno novca za transfere.

Pogledajte još