IZ STANA MU IZLAZE RAŠČUPANE DEVOJKE: Komšije Ace Lukasa otkrile šokantne detalje života poznatog folkera zbog kojeg često zovu i policiju

U beogradskom naselju Voždovac folker sada živi sam, a do pre nekoliko meseci je taj prostor delio sa suprugom Sonjom. Oni koji sa njim dele istu zgradu i sprat nisu previše oduševljeni njegovim ponašanjem.

Prva komšinica je i te kako upućena u njegove aktivnosti, ali i nadležni često moraju da reaguju.

- Živim u stanu pored njegovog. Mnogo imam problema sa njim. Otkada se Sonja iselila, više nije došla u stan, ali mu zato stalno dolazi gomila raznih devojaka. Prave žurke, galame, to je nesnošljivo. Jedno jutro ušla sam u lift sa psima, a iz njegovog stana izlaze dve devojke raščupane, izgledale su užasno, javile su mi se i sagle se da pomaze pse. Morala sam kućne ljubimce da dezinfikujem zbog njih. Mnoge komšije i ja stalno zovemo komunalnu policiju zbog njega jer svira klavir i popodne za vreme odmora i tokom noći. Dođu, opomenu ga, a onda on u šest ujutru ponovo počne da svira i tako do deset. To je nepodnošljivo - kaže komšinica.

Komšije ne kriju da je sklon svađama pa je zbog jedne prepirke sa čovekom iz zgrade morala opet da reaguje policija. Priznaju da je, dok je živeo sa Sonjom, situacija bila iole mirnija, ali skandali nisu ni tada izostali.

- Živim u blizini, ali me nervira kada prolazim pored njegove zgrade, što mu je auto stalno nepropisno parkiran pa moram da silazim sa trotoara na ulicu da bih ga zaobišao. A pauk, nikada ga nije digao. Zašto je on povlašćen, hoće li neko to da mi objasni?! - pita se stariji gospodin, komšija čuvenog folkera.

- Sonja ne dolazi više, a ćerku Viktoriju povremeno dovede, poslednji put sam je videla za Novu godinu. Nekad stvarno ume da bude fin i ljubazan, ali to kad je normalan, ali kad je, čini mi se pijan, ne može sa njim da se razgovara. Sa jednim komšijom se posvađao zbog parking mesta. Ne znam ko je kome stao na mesto, ali je Lukas potpuno izgubio nerve - ispričala je Lukasova prva komšinica pikanterije iz pevačevog privatnog života.

Iako komšije Vuksanovića hvale kao muzičara, kao suseda ga ne podnose, makar većina njih jer ga smatraju bahatim.

- Jeste pravio probleme, ali se u poslednje vreme primirio. Čini mi se kao da se zaljubio. Kako prođe pored mene, ostavi miris parfema, a donedavno je izgledao baš bez veze i osećao se na duvan i alkohol. Mada, mislim da i dalje pati za Sonjom. Stalno svira neke tužne pesme Olivera Dragojevića, oseća se ta tuga u glasu kad zapeva. Vidim da mu je sin ovih dana tu, možda se preselio kod oca - kaže komšinica, i dodaje:

- Aca ima ustaljen ritam, kada nema tezgu, okuplja tu kojekakve prijatelje, pa svira i probija nam glavu do jutra. Onda zaspi pa se probudi oko dva, spremi se i ode na ručak u restoran Aleksandre Prijović i Filipa. Posle ko zna gde ide. Dok je Sonja bila tu, vodio je malo bolji život, držala ga je pod kontrolom iako su se žustro svađali. Čula se dreka i vika, lupanje vratima, a i bunde su letele.

Izvor: Blic/Puls
Foto: Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.