STRAŠNA ISPOVEST ŠERON STOUN: Zbog bolesti tri godine nisam mogla da napišem svoje ime!

Ultimativni seks simbol devedesetih, glumica Šeron Stoun (59), nakon godina pauze od Holivuda prošle godine se ponovo vratila na posao i glumila u nekoliko filmova.

No, pauzu nije uzela jer joj je bilo dosta glume. Sa 43 godine pretrpela je moždani udar od kojeg se godinama oporavljala. Ponono je morala da nauči da hoda, piše i čita, a kaže kako joj se život zauvek promenio nakon toga. Sve se dogodilo 2001. godine.

- Imala sam pet posto šanse da preživim. Kad sam se vratila kući iz bolnice jedva sam mogla da hodam. Kukovi su mi bili nestabilni i nisam osećala levu nogu. Cela leva strana tela bila mi je oduzeta, nisam videla na levo oko ni čula na levo uvo. Morala sam ponovo da učim da govorim, čitam i pišem. Tri godine nisam znala napisati svoje ime - rekla je glumica. Danas je ponovo dobro i oporavila se.

Jedan od problema bio joj je i gubitak pamćenja, odnosno nemogućnost pamćenja novih informacija pa joj je bilo teško uzimati nove uloge. Trenutno ju možemo gledati u novoj HBO-voj seriji "Mozaik".

Izvor: Stil
Foto: Youtube - printskrin

Pogledajte još