REŠIO DA PROGOVORI: Andrija otkriva sve detalje veze sa Kijom

Andrija je za "Pink" rekao da on Slobu nije upoznao, a tvrdi da Kija nije varala muža sa njim, kao i da on sa njom nije bio u kontaktu tokom njihove veze, a kasnije i braka.

- Ja Slobodana ne poznajem, nikada se nismo videli, ni upoznali. Nikada nismo bili u kontaktu, a ko zna, možda je on izlazio u moj lokal nekada... Kija Slobodana nije varala sa mnom, jer ona i ja za vreme njene veze sa njim nismo bili u kontaktu, nismo se čuli - rekao je Andrija i otkrio zbog čega je prvi put pukla njegova veza sa Kijom, kao i kako je izgledalo njihovo pomirenje pre nego što je ona postala deo rijalitija ''Zadruga''.

- Tada smo bili mladi, svako je imao svoje obaveze, svoj posao i interesovanja i to je presudilo. Razišli smo se. Kada se sve ovo izdešavalo sa Slobodanom, kada je on prevario Kiju, ja sam došao u Beograd i našao se sa njom. Razgovarali smo i odlučili da treba da budemo zajedno i naravno da ću je sačekati kada izađe iz rijalitija. Nikada mi nismo bili drugovi, kao što čujem da se priča - tvrdi Lazović.

Veliku pometnju izazvala je Kijina akcija u kupatilu hotela ''Zadruga'' sa Filipom Đukićem, a Andrija je otkrio i kakvo mišljenje ima o ovim dešavanjima.

- Ja sam sve vreme uz Kiju, ona ima moju apsolutnu podršku u svemu. Ja njoj verujem i ako kaže da nije imala seks sa tim Filipom, onda je tako. Ja to niti sam gledao, niti sam pratio. Ljudi mi svaki čas šalju neke snimke iz ''Zadruge'', ja tek tada vidim šta se dešava jer ne stižem da pratim - priznao je Lazović i otkrio šta se krije iza njegovog čuvenog ''lagano'', kao i da li postoji mogućnost da se i on pridruži zadrugarima u Beloj kući, kako se spekuliše po medijima već neko vreme.

- Ja tako živim, lagano, ne sekiram se. Kada bih se sekirao oko svake sitnice gde bi mi kraj bio. Mene ne može ništa da poremeti. O tome da li ću ući u ''Zadrugu'' još ne mogu da govorim, to je na produkciji, oni to najbolje znaju kako će i šta će - završava Andrija za "Pink".

Izvor: Alo
Foto:

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.