LOVELY - Power of Love

Najnovije modele torbica, sa potpisom dizajnerke Marije Perić i njenog tima, predstavljamo i Vama.

Kako je ljubav slatka, nežna, strastvena, ženstvena, graciozna... tako svaki od ovih epiteta možemo da pridodamo novim modelima torbica. Boje, uzorci, oblici savršeno se nadopunjuju u lepoj modnoj prići o snazi ljubavi koja pokreće celi svet. Ljubičasta koja hrli prema boji sezone u nekoliko nijansi, smaragdno zelena, puder ružičasta i predivni cvetni print dominiraju kolekcijom.

Glitter torbica "Maja" najmanji je model koji smo do sada videli u ponudi brenda i definitivno će biti najbolji izbor po pitanju svečanih prilika.

Malu okruglu torbicu "Luna" predlažemo kao veliki prolećni "must have" koji ćemo često viðati u odlično iskombiniranim streetstyle outfitima.

Posebno dizajnirana da bude ženstvena i praktična, "Ellie" će svakodnevnim kombinacijama dati posebnu dimenziju gracioznosti i upečatljivosti.

Da iz Lovely bags svakom svojom kolekcijom misle i na potrebe poslovnih žena koje vole da su modno osvešćene, ovoga puta su potvrdili predstavljanjem modela "Ena".

Sve koji su navikli na cool Lovelyce, mix boja, uzoraka i ukrasa, doći će na svoje jer "Lily" je sve to u jednom!

Za kraj smo ostavili model "Iva", torba koja ispunja sve kriterijume kada su u pitanju zahtevi kupaca, od elegancije, veličine i praktičnosti do posebnosti.

- Za mesec zaljubljenih uvek želimo nešto posebno, ovaj put smo dali sve od sebe kako bismo bojama i dizajnom ispričali lepu priču o torbicama koje zaista svakodnevno radimo s puno ljubavi.

Prva čitateljka koja pošalje ime, prezime, broj telefona i adresu stanovanja na mejl tatjana.misovic@color.rs dobiće na poklon jednu od prelepih Lovely torbi.

Kompletna kolekcija je dostupna u Lovely Bags Store u Beogradu (TC Stadion), Novom Sadu (TC Mekrator) i Podgorici (TC Delta i u Njegoševoj ulici), a najnovije modele iz kolekcije, koji su bili privilegija samo naših poznatih dama, možete pogledati i naručiti uz dodatne popuste na službenoj Facebook i Instagram stranici brenda www.instagram.com/lovelybags_official/ Lovely Bags.

Pogledajte još