VEĆ MOŽEMO DA POČNEMO: Džiboni pozdravlja fanove u Novom Sadu (VIDEO)

- Eto nas ljudi moji 8. marta u Novom Sadu, na Dan žena. Evo, sedam godina je prošlo od kako smo zadnji put svirali u Novom Sadu. Nešto smo u međuvremenu i naučili. Dođite to pogledati - poručuje s osmehom Džiboni u video poruci iz Splita.

Autor velikih hitova kakvi su "Libar", "Mirakul", "Činim pravu stvar" ili "Oprosti", prvi put se susreo sa novosadskom publikom upravo u velikom Spensu 2011. godine, na koncertu koji je "bio zaista nešto posebno", a neke tada odsvirane pesme su našle mesta na albumu "Gibonni Live" iz 2013. godine.

Od tada, Džiboni je objavio studijski album "Familija" (2016), snimljen sa Oliverom Dragojevićem, sa koga su postale veliki hitovi Džibonijeve pesme "Onako, od oka", "Udica" i "Nisi više moja bol".

Spot za "Nisi više moja bol", koji je režirao Filip Filković Philatz, dočarava emotivno iskustvo smešteno u nedefinisani period vremena i kroz realističnu stvarnost prikazuje ženu koju prožimaju osećanja ljubavi i tuge, kao i strah od samoće i majčinstva. U spotu se pojavljuje mlada i perspektivna glumica Iva Jerković.

Foto: Info kadar - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još