NADEŽDA DAVALA MILJANI BROJEVE TELEFONA ZVEZDA: Zadrugarka neprestano proganjala pevače, a neki od njih i danas imaju traume!

Kada je Miljana Kulić svojevremeno ispričala da je mesecima proganjala i uznemiravala pevače Darka Lazića, Milana Mitrovića, Mišela Gvozdenovića i Dušana Svilara, malo ko je mogao da pretpostavi da je temperamentna Nišlijka najvećeg saveznika imala u jednoj njihovoj koleginici. Naime, kako je Kulićeva pre dva dana otkrila, upravo joj je pevačica Nadežda Biljić davala brojeve telefona kolega, koje je Miljana potom besomučno uznemiravala.

- Nadeždu poznajem devet godina i pomagala mi je kada sam bila opsednuta nekim pevačima i davala mi njihove brojeve telefona. To joj nikada ne mogu zaboraviti - otkrila je Miljana svim zadrugarima, koji su ostali u šoku nakon njenog priznanja. Ništa manje nisu bile iznenađeni ni Nadeždine kolege, pogotovo što su neki od njih trpeli Miljaninu višegodišnju torturu.

- Ne zanima me apsolutno ništa što se odnosi na Miljanu Kulić, pa ni to od koga je dobijala naše brojeve telefona. Nadeždu poznajem kao sasvim korektnu koleginicu i iskreno se nadam da ona nije bila ta koja joj je dostavljala naše brojeve. Pogotovo jer je Miljana uvek uspevala da nađe i brojeve fiksnog telefona, pa je i na taj način uznemiravala ljude. Siguran sam da Nadežda nije imala moj kućni broj i nadam se da to nije istina, jer smo nas dvoje pre svega kolege - kazao je Mišel Gvozdenović, kom je Miljana zbog neuzvraćene ljubavi svojevremeno porodičnu kuću u Čačku i psa ofarbala u roze.

Ni Dušanu Svilaru, koji se takmičio u "Zvezdama Granda" sa Biljićevom, nije se dopao njen navodni gest.

- Krajnje je neprofesionalno ustupiti nekome tuđi broj telefona bez dozvole, tim pre jer Nadeždu poznajem i učestvovali smo iste godine u "Zvezdama Granda". Neću komentarisati Miljanu, jedino što mogu da kažem jeste da mi je žao što ne postoje ljudi koji bi se njenim ponašanjem ozbiljno pozabavili - rekao je Dušan Svilar, kog je Miljana takođe proganjala i uznemiravala putem telefona.

Svilarov kolega Milan Mitrović kaže da je sve neprijatnosti koje mu je priređivala Kulićeva ostavio iza sebe.

- Ako je istina da je Nadežda zaista bila ta koje je Miljani davala naše brojeve telefona, pogotovo jer je znala kakav je pakao pravila ljudima u životu, onda je to u najmanju ruku nekolegijalno sa njene strane. Što se tiče Miljane, sve sam ostavio iza sebe - kaže Mitrović, dok je njegov kolega Igor Iks, u kog je Miljana kratko bila zaljubljena, otkrio da je brzo rešio problem sa njom.

- Miljana me je zvala samo nekoliko puta nakon rijalitija u kojem smo zajedno bili, ali ne mogu da kažem da me je uznemiravala. Rešili smo to sve na brz i efikasan način. Međutim, Nadeždin gest me je neprijatno iznenadio, pogotovo jer nikada ne bih dao tuđi broj telefona bez dozvole osobe čiji broj dajem - kazao je Igor.

Izvor: Kurir.rs/Alo

Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još