ULOGA KOJOJ SE NEIZMERNO RADUJE! Jelena Rozga: Majčinstvo ne možete uvrstiti u kalendar - to je život!

To i ne čudi, jer je uprkos brojkama, uspela da sačuva dete u sebi i da konstantno gleda samo pozitivnu stranu života.

Nikada se nisam opterećivala godinama i brojkama. Živim svoj život punim plućima, slobodno. Srećna sam žena, radim posao koji volim, imam divnu porodicu i prijatelje, samo mi još fali ono malo ljubavi. Recimo, nikada se ne bih vratila u svoje dvadesete, bile su to lepe godine, ali ja nekako više uživam u ovim sada. Pre neki dan čitala sam da su istraživanja pokazala kako su žene najsrećnije u 85. godini. E, dok one ne dođu, ja uživam u ovim sada – tvrdi atraktivna muzička zvezda koja ističe da se van pozornice ne razlikuje ni po čemu od ostalih devojaka:

Živim normalnim životom poput svih drugih. Volim duge šetnje s mojim psom Ringom, druženja s prijateljima, odlazak u bioskop, pozorište, na večere... Trudim se da živim mirno i bez stresa, koliko god je to moguće – iskrena je Jelena koja je otkrila da li je bilo mnogo izazova na njenom putu i kako joj je pošlo za rukom da ostvari karijeru bez skandala:

Možda je to bio teži put, možda je bio duži ali je bio jedini koji sam znala. Tako sam vaspitavana i takav život oduvek živim. Kao što u pesmi “Moderna žena” kažem: “Fer i pošteno”.

Na pitanje da li je morala da se odriče privatnih zadovoljstva zarad karijere i žali li za tim što se još nije ostvarila kao majka Jelena kaže:

Nijedan uspeh ne dolazi bez odricanja i žrtve. Svakako da sam zbog karijere propustila neke privatne trenutke, ali to je put do uspeha. Međutim, čovek nikada ne sme izgubiti pravog sebe, vremena za porodicu, prijatelje i ljubav uvek se može i mora naći. Nikada ne gledam u prošlost i uvek sam okrenuta budućnosti. Nešto poput majčinstva ne možete uvrstiti u kalendar, to je život, stvari se događaju onda i kad im je suđeno. Uloga majke jedna je od onih koju priželjkujem i neizmerno joj se radujem – objašnjava harizmatična Splićanka i otkriva kakvog muškarca vidi pored sebe:

Spontanog, zabavnog i onog koji je svoj. To sada kažem, ali kad se ljubav dogodi – pogodi vas i zaljubite se i u ono što vas možda na prvu nije privlačilo. Ljubav je slepa.

Izvor: Story
Foto: Jelena Rozga/Facebook

Pogledajte još