ODRŽANA PRVA "ZADRUGOVIZIJA": Sloba Radanović ubedljivo trijumfovao (VIDEO)

U ovom svojevrsnom pandanu izboru za pesmu "Evrovizije" takmičilo se 12 timova, da bi na kraju bila proglašena četiri pobednika, koje su birali stručni žiri koji su činili Bebi Dol, Suzana Perović, Zorica Brunclik, Damir Handanović i Zorica Marković, gledaoci, novinarski žiri i oni koji prate Fejsbuk stranicu TV Pink.

Prva je nastupila Viktorija, koja je pevala pesmu "Halo, halo" grupe "Aske", čiji je nekada bila član. Ona je zbog tehničkog peha morala da peva ponovo, ali je zvučala kako se i očekuje od jedne pevačke legende. Pratnja su joj bile Marija Ana i Nadežda.

Interesantno je da je Viktorija s "Askama" predstavljala tadašnju Jugoslaviju na "Evroviziji" 1982. godine.

Potom je zapevala Andrijana Radonjić, koja je izvela pesmu "Oro" Jelene Tomašević, u pratnji Mikija Đuričića i Ane Korać.

Usledili su Bora Santana i Sanja Stanković, sa pesmom Milana Stankovića "Ovo je Balkan".

Četvrtu grupu takmičara su činili Teodora Džehverović i Marko Janjušević Janjuš. Njih dvoje izveli su pobedničku pesmu "Evrovizije" iz 2005. godine, "My number one", koju u originalu peva Elena Paparizu.

- Mico, svaka čast majci koja te rodila! Riba si do bola. Pretalentovana si. Nastup ti je eksplozija, vulkan! Što se Janjuša tiče, ja se ne razumem tu njegovu koreografiju - rekla je Zorica Brunclik nakon njihovog nastupa.

- Janjuše, ti si toliko neodoljiv, da nema potrebe ništa da radiš. Samo da sediš i da se smeješ. Ti izgledaš najbolje od svih muškaraca u kući - izjavila je Suzana.

Peti su nastupili Milica Dugalić, Mina Vrbaški i Marko Miljković, sa pesmom "Hajde da ludujemo", koju je Tajči 1990. pevala na "Evroviziji".

U šestoj grupi bili su Zorana Stefanov, Luna Đogani i Anđelo, a Zorana je pevala Severininu pesmu "Štikla".

Ova grupa izazvala je pravi skandal, pošto je Zorica Marković, inače član stručnog žirija, zbog Lune odbila da komentariše nastup. Na pitanje Ognjena Amidžića zašto ne želi da komentariše, kratko je rekla:

- Bolje tako.

Zatim je, kao sedma, nastupila Sara Reljić i izvela pesmu "Euphoria" pevačice Lorin.

Njen nastup je pored odličnog pevanja obeležio i Filip koji se skinuo na bini, a u ekipi je bila i Dragica.

Osme su nastupile Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora, koje su otpevale pesmu Bebi Dol "Brazil", koja je 1991. godine predstavljala Jugoslaviju na izboru za pesmu "Evrovizije". Dok su one pevale Bebi Dol je, inače član žirija, ustala da đuska.

Nakon njih su, kao devete, nastupile Kristina Kija Kockar i Tanja Jovićević, nekadašnja pevačica grupe "Oktobar 1864", u kojoj je kao basista svirao i vlasnik TV Pink Željko Mitrović. One su otpevale čuveni hit grupe "Abba" - "Waterloo".

Tanja je, prema očekivanjima, pobrala odlične kritike. Komplimente je dobila i Kija, kojoj je preporučeno da se oproba na sceni, pošto joj to očigledno odlično ide.

Sledeći su nastupili Sloba Radanović i Milan Milošević sa pesmom "Molitva". Kija je Slobi tokom nastupa slala srca, a Zorica Brunclik je imala kratak komentar:

- Slobo, blago majci koja te rodila - rekla je Zorica.

Kao 11. nastupio je Nemanja Đerić Đekson, koji je u svom stilu otpevao čuveni hit Zdravka Čolića "Gori vatra".

Bebi Dol je prokomentarisala da je zvučao arhaično i da su mu još samo falile gusle, a Zorica Marković je konstatovala da je Đekson "beogradski šmeker".

Poslednji, 12. takmičar, bio je Lepi Mića, koji je otpevao hit Željka Joksimovića "Lane moje", koju je izveo sa Gordanom Džehverović i Banetom Čolakom!

Mića je zbog svog stila pobrao pohvale žirija. Ali ono što je obeležilo njegov nastup, ali i čitavo veče, jeste skandal koji je napravila Žiža, koja je pažnju na sebe skrenula tako što je pokazala grudi! Zorica Brunclik je prokomentarisala da je ovo bio "jedini pravi performans večeras".

Potom je usledilo glasanje, a prvog od četiri pobednika izabrao je novinarski žiri, koji je titulu dodelio Miljani i Matoroj, dok je drugoplasirana bila Teodora.

Miljana i Matora su sa oduševljenjem dočekale ovo proglašenje, a od Velikog šefa su dobile "veliki slatki poklon". U nagradi je bilo ono za šta je Veliki šef procenio da im je najpotrebnije.

Pobednice Fejsbuk glasanja bile su Tanja i Kija, a stručni žiri je odlučio da za najboljeg proglasi Slobu Radanovića, što su sa oduševljenjem prihvatile i Luna i Kija.

- Mnogo sam ponosna na svog dečka. On je za mene najtalentovanija osoba koju sam upoznala. Preponosna sa na njega, volim ga najviše - rekla je Luna.

Na samom kraju usledilo je proglašenje pobednika na osnovu SMS glasova, a čak 40,9 odsto dobio je Sloba Radanović koji je nastupio sa Milanom Miloševićem.

Drugoplasirana je Andrijana, treće mesto zauzele su Tanja i Kija, a na četvrtom je, po broju SMS glasova, završila Teodora.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još