MAJA NIKOLIĆ NASTAVLJA SA PROZIVKAMA NA RAČUN BALKANIKE: Treba da se stide zbog prevare, idemo u Lisabon na ovakav sraman način!

Na ovom takmičenju trijumfovao je Sanja Ilić i grupa Balkanika sa numerom "Nova deca". Drugo mesto osvojila je Saška Janković, dok je bronzanu medalju dobio Dušan Svilar.

Pojedini pevači nisu bili zadovoljni glasanjem i članovima žirija ali i nastupom drugih kandidata. Među njima su se najviše istakli Danijel Pavlović i Maja Nikolić.

Kada su mnogi mislili da su se smirile strasti, pevačica je iznela niz optužbi na račun pobednika Sanje Ilića i Balkanike.

Kako ona tvrdi, svi takmičari sem devojaka iz grupe Balkanika su pevali isključivo uživo. Podelila je fotografiju na Instagramu gde se vidi kako je pevačici Danici Krstić ispala slušalica a zatim iskazala svoje mišljenje:

- Ovako se na plejbek pobedjuje na Beoviziji. Devojci je ispao mikrofon i otpevala je pesmu do kraja bez mikrofona. Dakle usnimljeni svi prvi vokali, lid vocali..dok je pevač peva unis preko svog lida,odnosno usnimljenog prvog vokala. Propozicije su da se isključivo peva uživo. A ne preko svog nasnimljenog prvog vokala. Dokaz za plejbek je da je pevačica Balkanike otpevala jednako glasno pesmu do kraja i onda kad joj je pao mikrofon. Ovo zaslužuje diskvalifikaciju! Nas 16-oro ostalih učesnika pevalo je isključivo i samo uživo!Sramota za Balkaniku.Treba da se stide zbog prevare i nefer borbe!Srbijo,probudi se!Ovo je bruka. Idemo do Lisabona,na ovakav sraman način - napisala je Maja.

Ispod objave se i dalje polemiše o plejbeku, ali na žalost većina fanova nije stala na Majinu stranu.

- Šta smo doživeli, da Maja Nikolić - rijaliti igrač komentariše i dovodi u pitanje pevanje jedne Danice Krstić. Ona je jedan od najboljih vokala na našim prostorima - složili su se pojedini fanovi.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: majanikolic_singer/Instagram/Youtube/Maja Nikolic

Pogledajte još