MARISSIMO - Prirodna i bezbedna nega za nos i grlo, poreklom iz mora

Atmosferu mora dočarao je tim sinhornih plivačica svojom koreografijom i izvedbom upravo uz pomoć rekvizita u obliku Marissimo sprejeva.

Produkt menadžerka Hemofarma Nevena Nikolić predstavila je i samu Marissimo liniju i pojasnijla u čemu je značaj njene primene za očuvanje zdravlja, kao i po čemu je posebna i jedinstvena na tržištu Srbije.

Sprejevi Marissimo sadrže morsku vodu sa 22 metara dubine, ekološki čistih područja Severnog mora. Takva morska voda sadrži značajne mikroelemenate: kalijum, magnezijum, cink, selen... Zbog toga sprejevi Marissimo obezbeđuju ne samo adekvatnu higijenu nosa i grla, nego aktviraju i lokalni imunitet respiratornog sistema koji je prva linija odbrane od virusa, alergena i nečistoća iz vazduha.

Zahvaljujući novoj tehnologiji ("kesa u boci"), morska voda unutar boce je "hermetički zatvorena" u sterilnom pakovanju. Ova tehnologija eliminiše upotrebu konzervansa i čuva sterilnost morske vode dugo po otvaranju proizvoda (i do 3 godine).

Marissimo linija ima i jedinstven sprej Marissimo Baby koji je prilagođen potrebama beba od prvih dana života i omogućuje sterlnost i bezbednost primene kod beba, kao i kod trudnica i dojilja.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.