NEVEROVATAN OBRT: Pojavio se novi svedok koji je čuo Zoranov razgovor telefonom odmah posle Jeleninog ubistva!

Zoran je posle događaja na nasipu u Borči prvo zvao oca Vladimira i brata Miloša da mu pomognu! Panično je pozvao i Hitnu pomoć i tražio da Jeleni ukažu pomoć, iako je policiji prijavio da je ona, navodno, nestala! – izjavio je svedok, koji se zatekao na nasipu u trenutku kada je Zoran Marjanović, optuženi za brutalno ubistvo supruge Jelene, pokušavao da prikrije tragove zločina.

Kako se ekskluzivno saznaje, iskaz tog svedoka se navodi u optužnici protiv Zorana Marjanovića kao jedan od ključnih dokaza!

Svedok tvrdi da je bio u neposrednoj blizini kada je Zoran Marjanović, navodno, telefonirao ocu i bratu i poručio im da hitno dođu na nasip u Borči. Odmah posle toga je uputio poziv i Hitnoj pomoći i tražio da ukažu pomoć njegovoj supruzi. Iskaz tog svedoka ukazuje da su Vladimir i Miloš na Zoranov zahtev najverovatnije imali zadatak da uklone tragove ubistva i očiste mesto zločina! Svedok je izričit da je čuo kako Zoran poziva i Hitnu pomoć. Iz njegove izjave date tužilaštvu tokom istrage proizilazi da je Zoran tražio pomoć lekara tek kada je, navodno, shvatio da Jelena više ne daje znake života! – navodi izvor blizak istrazi.

Kako se saznaje, na osnovu te izjave postoji mogućnost da Više javno tužilaštvo u Beogradu proširi optužnicu i u nju uključi i Vladimira i Miloša Marjanovića, zbog sumnje da su pomagali Zoranu da prikrije tragove zločina!

Ako je taj svedok dovoljno ubedljiv, tužilac može da osumnjiči Vladimira i Miloša Marjanovića za krivično delo prikrivanja ili krivično delo pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. U tom slučaju protiv njih će biti pokrenuta istraga – navodi sagovornik i ističe da to radikalno menja očevu i bratovljevu ulogu u čitavom događaju.

Ukoliko otac i brat budu osumnjičeni, oni će morati da daju iskaz pod zakletvom. To znači da će morati da govore istinu, jer je davanje lažnog iskaza krivično delo. Oni su do sada pozivani u tužilaštvo da daju iskaz samo kao članovi porodice. Međutim, kao bliski srodnici su imali zakonsko pravo da ne daju iskaz i svi su iskoristili tu mogućnost i izbegli da pričaju da li znaju nešto o događaju na nasipu - kaže izvor za Alo i prognozira da u ovom slučaju tek predstoje veliki obrti.

Vladimir strahuje da će ga uhapsiti

Vladimir Marjanović se poverio prijatelju da strepi da će biti uhapšen zbog sumnje da je umešan u brutalni zločin.

Strahujem kad god neko pozvoni na vrata da je došla policija da me hapsi. Sve što se plasira u javnosti ukazuje na to da policija nešto sprema. Plašim se da ću ostatak života provesti iza rešetaka. Sve više gubim nadu da Zoran može uskoro da izađe i strepim da ću mu se i ja pridružiti u zatvoru – poverio se Vladimir prijatelju.

Izvor: Kurir.rs/Alo

Foto: Facebook

Pogledajte još