JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU: Zaprosila dečka a on rekao ne

Za razliku od mnogih žena koje mesecima čekaju da ih partner zaprosi, engleska glumica Keli Bruk rešila je da "stvari uzme u svoje ruke".

Ona je prekršila tradiciju, koja nalaže da muškarac treba da postavi čuveno pitanje, te je zaprosila svog dečka Džeremija Parisija, a on ju je odbio.

Glumica, za koju naučnici tvrde da ima najsavršenije telo na svetu, ispričala je u intervjuu za magazin kako ju je nakon pitanja ućutkao i zamolio da to ne radi u javnosti.

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

- Kad smo bili u Antigvi, gledajući zalazak sunca upitala sam Džeremija hoće li da me oženi, ali on je rekao da budem tiha jer su ljudi oko nas - otkrila je.

Lepa glumica je potom objasnila da iako želi da ima decu, ona još uvek nisu prioritet u njenom životu.

- Pa šta i ako ne budem imala decu, nije kraj sveta. Volim svoj život i morala bih da se odreknem mnogo toga da bih imala decu, tako da mi to nije prvo na skali - kazala je glumica, te istakla da joj je žao što se nije ostvarila u ulozi majke dok je bila mlađa.

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

Glumica Keli Bruk i njen dečko, italijanski maneken i fitnes trener Džeremi Paris zajedno su oko dve i po godine, a u kontakt su stupili tako što je Keli od njega zatražila savet za vežbanje.

Oni su više puta u medijima govorili da su se prvo čuli putem Skajpa, šest meseci pre nego što su se sreli.

U intervjuu koji je dala u maju prošle godine Keli je otkrila "da je veoma voljena i da se stvari sa Džeremijem odlično odvijaju".

Izvor: Super žena
Foto: Instagram/iamkb

Pogledajte još