Na Sajmu turizma predstavljeno luksuzno, dvojezično izdanje magazina "Hello! Travel: Vojvodina"

"Ovo je šesto izdanje iz 'Hello! Travel' edicije i nije slučajno da je najobimnije do sada. I pored toga mislim da nismo uspeli da obuhvatimo sva bogatstva Vojvodine! Kroz specijalna izdanja ali i konferencije, festivale i manifestacije - nastavićemo da promovišemo turističke potencijale, hranu, vino i multikulturalnost Vojvodine!", rekao je Robert Čoban.

Slobodno mogu da kažem da je ovo istorijsko izdanje obzirom na obim, sistematičnost i atrakcike koje su obuhvaćene. U tom smislu ovo je zaista pionisrko i jedinstveno publicističko izdanje koje predstavlja Vojvodinu”, rekao je Ivan Djoković.

Pored luksuznog magazina od 244 strane koji su imali priliku premijerno da prelistaju, gosti su uživali u vinima sa fruškogosrkih vinograda i tradicionalnom karlovačkom kuglofu. Dvoje najkreativnijih su dobili priliku da osvoje VIP karte za promociju magazina u "Plavom vozu" koja će se dogoditi u martu.

Nakon izlaska imagazina "Hello! Travel: Novi Sad" sve ljubitelje ravnice obradovao je izlazak dvojezičnog, luksuznog izdanja u kom su predstavljene sve prirodne i turističke lepote, istorija, tradicija, kultura i gastronomija Vojvodine.

Magazin "Hello! Travel: Vojvodina" biće u prodaji tri meseca na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, a može se kupiti na kioscima, aerodromima i benzinskim pumpama. Magazin će se takođe naći u svim hotelima i restoranima u Vojvodini.

Realizacija projekta "Hello! Travel: Vojvodina" umnogome će doprineti sveobuhvatnoj promociji vojvođanskih potencijala, kako u pogledu privrede, tako i u pogledu turizma, grane koja ne prestaje da raste, razvija se i menja shodno potrebama domaćih i stranih turista.

Pogledajte još