Za petak, 16. april 2010. godine

BEOGRAD, 16. aprila 2010. (Beta) - Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih listova najviše pažnje posvećeno je ranjavanju navijača Crvene zvezde, kao i ostalim političkim i društvenim temama.

ALO - "Komšija psihić isekao šape keruši", o tvrdnjama stanovnika naselja Medaković, u kome je nađena osakaćena životinja. List piše i o ranjavanju navijača "Marakana zatvorena zbog rata Delija!!!".

BLIC - Pod naslovom "Zvezda kriva zbog sukoba kriminalaca na tribinama", list piše o incidentu na utakmici Kupa Srbije u kome je ranjen jedan navijač crveno-belih. "Loto milione deli 14 odanih prijatelja", o tome da je reporter Blica pronašao dobitnike sedmice izvučene prošlog meseca.

VEČERNJE NOVOSTI - "NATO sada nije tema", kaže za list ministar odbrane Dragan Šutanovac. Pod naslovom "Posao iz budžeta" list piše o tome da je država odlučila da pomogne investitorima koji zapošljavaju radnike u Srbiji.

DANAS - Pod naslovom "Vulkan prizemljio avione u većem delu Evrope" list piše o erupciji vulkana na Islandu. "Beg od odgovornosti", naslov je teksta o incidentu na stadionu Crvene zvezde.

KURIR - "Vandalizam: Pucanje u navijača bilo isplanirano", o sukobu dve navijačke grupe na stadionu Marakana. "Cela Srbija uz kerušu!", o reakcijama građana posle vesti o psu kome su odsečene sve četiri šape.

POLITIKA - "Izašao sa stadiona, uzeo pištolj, vratio se i pucao", o događanjima na Marakani kada je ranjen navijač. "Srbija važan regionalni igrač", kaže za list ambasadorka SAD Meri Vorlik. Pod naslovom "Iz Tadićevog kabineta u naprednjake", list piše o prelasku Vladimira Cvijana u redove SNS.

PREŠ - "'Hijene' ubijaju na 'Marakani'", o sukobima navijačkih grupa na stadionu Crvene zvezde. List piše i o nedavnom sastanku predstavnika Vlade, sindikata i poslodavaca, pod naslovom "Šta biznismeni predlažu Vladi".

PRIVREDNI PREGLED - O potpisivanju ugovora za izgradnju mosta Zemun - Borča "'Kineski most' kreće na jesen". "Prodaja Telekoma slabi industriju", o zaključcima sa okrugog stola na kome su učesnici raspravljali da li treba prodavati srpsku telekomunikacionu kompaniju.

Pogledajte još