MOLI ZA HUMANITARNU POMOĆ: Glumica Bojana Grabovac u velikim problemima

Njen brat se prošle godine povredio na skijanju i doktori su mu davali male šanse da preživi. Iako je dugo u komi, oporavak je moguć, ali finansijska sredstva fale.

Da bi se lečio u Nemačkoj, potrebno je mnogo novca, zato je Bojana zamolila sve putem svoje mreže "Instagram" zamolila za pomoć kako bi njen brat Mirko ponovo bio zdrav.

Bojana je naša poznata pozorišna glumica koja je karijeru uglavnom gradila u pozorištu, ali ima i zapažene uloge u serijama "Greh njene majke", "Nepobedivo srce", "Andrija i Anđelka" i "Pare ili život".

Dragi moji prijatelji,kolege,poznanici..Moj voljeni brat Mirko je prosle godine 14.2.2017. pao na skijanju na Kopaoniku i tim padom zadobio teške povrede mozga i od tada je u komi..Nakon pada lekari mu nisi davali ni promil šanse da preživi..MEĐUTIM,ne znaju oni Mirka! Videvši SVI koliko je jak i koliki je borac,šanse su postale sve veće.. S obzirom na to da u Srbiji ne postoji centar koji se bavi komatoznim pacijentima,nemoguće je pružiti mu negu kakva mu je potrebna. Iz tog razloga smo odlučili da ga odvedemo u Nemačku u kliniku koja je zainteresovana za njegov slučaj i gde su voljni da pomognu. Lečenje je veoma skupo,zato ovim putem molim svakoga ko je u mogućnosti da pomogne.. Hvala svima na tome!! Hvala svima i koji će da podele ovaj apel na svojim profilima.. Svrha uplate:HUMANITARNA POMOĆ Korisnik:Humanitarna organizacija DEČJE SRCE Šifra uplate: 189 (fizička lica) 263 (pravna lica) 899 (kod devizne uplate) Dinarski račun: 250135000012510036 Devizni račun(evri): 250135000016418069

Објава коју дели Bojana Grabovac (@bojana_grabovac) дана

Autor: Blic.rs
Foto: bojana_grabovac/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.