MILJANA NIJE JEDINA TRUDNICA U ZADRUZI: I Nadežda Biljić čeka bebu?

Nadežda ih je posetila u rehabilitaciji posle njihovog razgovora, a oni su je maksimalno podržali zbog celokupne situacije, dok je Miki imao i savete za nju.

- Izgleda da će Čolak ipak ostati do kraja rijalitija. Šta bi vam falilo da budete zajedno? Neka ti je sa srećom, ako si stvarno trudna. On ima stanove, apartmane, super biste se vi slagali. U Užicu možeš da pevaš, a svakako ti Bane živi u Beogradu. Ma, među vama ima neke hemije, to sigurno. Ti si njemu sviđaš, to je evidentno. Koliko si pokušavala da ostaneš trudna? - ubeđivao je Miki.

- Sa ovim sam pokušavala tri i po godine. Mi smo bili zaljubljeni, pa kao 'ajde da pravimo bebu. Pije mi se kafa, a gadi mi se! Nimalo mi nije svejedno. Ja je, u stvari, trebalo da dobijem kad sam te noći bila sa Banetom - rekla Nadežda.

- Kako bih ja bio srećan da je Čolakovo dete, to je sudbina. Ima tu nešto između - rekao je Miki.

Iako je Nadeždu oraspoložila činjenica da su Miki i Bora zaista srećni zbog nje i celokupne situacije, ona se prisetila bivšeg dečka kog je mnogo volela, ali je ta ljubav doživela krah kada je on nije podržao da bude regularna učesnica najpopularnijeg rijaliti programa "Zadruga"

- Trebalo je da me podrži, njega baš volim. Žao mi je što je sve ispalo onako kako je ispalo, krivo mi je što me nije podržao. Da je to uradio, ja bih posle 10 dana izašla iz rijalitija i to je to. Ovako mi radi sujeta, nije mi suđeno sa njim i to je to.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još