PREPORUKA NEDELJE: Aleksandra Simić - film, predstava, knjiga, TV emisija, restoran

Njena takođe autorska emisija „Iskreno sa Aleksandrom Simić“ nedavno je obeležila tri godine postojanja. Aleksandra ovom prilikom otkriva koji restoran obožava i koji film je na nju ostavio poseban utisak, koje predstave je odgledala nekoliko puta i preporučuje knjigu i TV emisiju koje nikako ne smete propustiti!

Foto: Promo

FILM

- Film "Čudo" ("Wonder") je sjajna životna priča o teškoj sudbini i različitosti jednog dečaka kome majka i okolina pomažu da shvati svet oko sebe, ali i da ga drugi razumeju i zavole. Priča o svima nama i našim nesavršenostima i manama. Da je ovaj film postojao u vreme kada sam bila u osnovnoj školi, svima bi nam odrastanje bilo lakše i plemenitije.

www.imdb.com

Foto: Promo

PREDSTAVA

- "Velika drama" Narodnog pozorišta i "Kad su cvetale tikve" Beogradskog dramskog. Obe predstave beleže vreme i jad komunizma i tužnih sudbina ljudi koji su verovali u ideale. Neki su morali da beže, drugi da trpe, treći da se prilagođavaju, a retko ko je bio srećan u to doba. Obe predstave gledala sam više puta i iznova otkrivam uvek po neku dragocenost.

www.narodnopozoriste.rs

Foto: Promo

KNJIGA

- Poslednjih nekoliko godina dosta proučavam literaturu samopomoći, a sa autorom i sarađujem. Trenutno čitam knjigu "Jači od bola" Siniše Ubovića i preporučujem je svim ljudima koji osećaju da mogu više i bolje, da umeju i smeju, da ih nešto koči i da ih neki postupci okoline bole. Lekovita i svakako korisna.

www.laguna.rs

Foto: RTS/Promo

EMISIJA

- Emisije koje preporučujem su sličnog tipa kakve i sama stvaram. Neka to bude "TV Lica kao sav normalan svet". Volim ležernost i neposrednost autorke Tanje Petrnek, a opet meru i dobru informisanost kojom nenametljivo zadivi sagovornika.

www.rts.rs

Foto: Promo

RESTORAN

- Često sedim u restoranu “Butique” na Trgu. Obožavam njihove različite salate i jako dobru uslugu.

www.boutiquerestoran.com

Izvor: Vladislava Milovanović
Foto: Jakov Simović

Pogledajte još