Maybelline veče za dame

Hotel Hajat bio je domaćin vrednicama iz medijskih kuća, koje su imale priliku da bar na trenutak zaborave na posao i prepuste se uživanju profesionalnih šminkera kozmetičke kuće „Maybelline“

Maybelline New York već četvrtu godinu za redom nastavlja tradiciju pokroviteljstva maturskih večeri u hotelu Hajat, želeći da bude deo neponovljive i važne večeri u životu svake devojke. Tako smo i mi pri samom ulasku u salu dobile roze narukvicu sa kalom, što je značilo da maturski bal može da počne.

Možda jedno veče nije dovoljno da opustimo vrat od kompjutera, ali sam ambijent, sveće, latice cveta kale posute svuda oko nas, šminkeri i pregršt šminke kao iz bajke, i na tako kratko jesu dobra stvar. Cice od akcije su pokazale da znaju to da iskoriste pa su se posle kratkog predavanja o šminkanju i trendovima za predstojeće leto, ali i jesen, prepustile vrsnim umetnicima četkica. Pure kolekcija sadrži tečni i kameni puder, korektor, senke za oči, lak za nokte, maskaru za volumen, karmin i svetlucavi sjaj u bojama rubina, topaza i ametista.

Gošće su se posle ulepšavanja prepustile bogatom švedskom stolu sa raznoraznim đakonijama i šarenim koktelima, a kući su otišle sa mnogobrojnim poklonima.

Tekst: Jelena Antonijević

Pogledajte još