Oliver Ho

Klub „Energija“ nije bio pun, i baš je šteta zbog toga, jer je ovaj DJ pokazao svoje odlično umeće, i zaslužuje više publike 

Ali, u njegovom setu nije se osećalo da li je ispred njega pedesetak ili hiljadu ljudi. Set je bio kvalitetan, pun, za njega karakterističnog, minimal techna. Oliver je sve vreme u pokretu, skoncentrisan na ono što radi, đuska. Pravi poštovaoci techna bili su dobro raspoloženi. Atmosfera nije bila onakva kakva bi trebalo, ali to je opet zbog malo ljudi.

Oliver Ho je imao sjajan (po nekima i najbolji) set na Trenchtown festivalu. Za svoju muziku kaže da „zvuči kao tribal iz kompjutera. Ritualna, drevna energija spakovana u moderan oblik“ (Urban Bug).

Pre Olivera "radio je" Miloš Pavlovć, čije setove, takođe, karakterišu minimal techno zvuci i dosta energije.

Sve pohvale i za ljubazno obezbeđenje „Energije“, što je prava retkost u klubovima.

Da je događaj bio na otvorenom, da je imao više reklame, da nekoliko dana pre ove žurke nije bila grupa koja je finansijski, a i fizički istrošila beogradske klabere (ili da upotrebim nov izraz, partijanere), Oliver Ho bi imao više publike  i atmosfera bi bila zagrejanija. S druge strane, došli su samo pravi ljubitelji ovog zvuka, a to nikako ne umanjuje kvalitet njegovog seta. 

Kliknite ovde da biste pročitali kompletnu biografiju.

Tekst: Nada Veljković
Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još