ZADRUGARKA PUCA OD LJUBOMORE: Marija Ana se gušila u suzama zbog Filipovog flertovanja sa Zoranom i Kijom! (VIDEO)

Marija Ana Smiljanić je priznala da su joj se vratile emocije prema bivšem dečku Filipu Đukiću i da bi ponovo želela da bude u dobrim odnosima sa njim. Međutim, on ne želi to.

Prethodne noći Marija Ana je saznala da je Filip imao kratku aferu sa Zoranom Stefanov dok je ona spavala u krevetu pored. Nakon ovog saznanja Marija Ana je poludela od besa, gušila se u suzama, a prva joj je pritekla u pomoć Mina Vrbaški.

- Ja ne znam kako ne možeš sada da ga zaboraviš, da ga isključiš?! - rekla je Mina.

- Mina, znaš kad ne mogu da verujem šta sam doživela opet ni kriva ni dužna... - rekla je Marija Ana kroz suze.

- Nemoj da plačeš - rekla je Mina.

- Znaš kad me guši... -rekla je Marija Ana.

- Moraš da ga iskuliraš. Ušla si u rijaliti, nemoj da pokazuješ svoju slabost - rekla je Mina.

- Ne mogu, legla sam, gušim se. Kako može, je l' on svestan da se sve to gleda napolju, da ljudi gledaju? - rekla je Marija Ana.

- Pa očigledno hoće da ti vrati nešto! Za tog momka što si mu to rekla i da si se za**bavala... Očigledno ti za to vraća - rekla je Mina.

- Nemoguće! Ja kad sam mu rekla da sam se za**bavala, on je još gori! Ja kad sam mu rekla da sam to uradila on je ćutao i molimo me da legnem kod njega u krevet, kad sam javno to iznela za stolom, on je tad popi**eo i posle toga je tražio razgovor sa mnom, i onda na kraju sve manje i manje... - zaključila je Marija Ana.

- To je sve u početku radio sa Sarom, pa onda je krenuo sa Zoranom, pa onda je krenuo sa Kijom... Da on to ne radi, on bi odavno bio napolju. On je muškarac, ovo je njegova igra - rekla je Mina.

- To sad što ti kažeš možda nije istina, možda je nešto deseto... Možda nije igra, možda mu se sviđa ona... Možda mu se sviđa Kija... - rekla je Marija Ana.

- Nije, shvati! Igra je! - rekla je Mina.

- U šoku sam opet! A danas kad si mi rekla ovo da su bili u krevetu... Nije me zabolelo, mislim nije mi bilo sve jedno, ali da saznam da su oni blejali dok je on bio sa mnom, dok sam ja mirno i spokojno spavala i rekla: "Ajde ova budala, ajde da probam opet, znam da nema budućnosti... "- rekla je Marija Ana.

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još