LEČENJE TEK SLEDI: Marina Tucaković se oglasila prvi put nakon operacije!

Marina je obavestila sve koji je prate da rezultati još nisu gotovi i da lečenje tek sledi a zatim izrazila zahvalnost porodici, prijateljima i ljudima koji su joj pružili najveću podršku u teškim trenucima.

- Drugari, mediji, svi zajedno... Da ne dolazite do pogrešnih informacija, ovim putem i ovom prilikom se oglašavam tu. - napisala je Marina, a zatim objavila fotografiju sa podužim tekstom:

- Dragi moji, mogu da kažem da slušam savete lekara sa onkologije, koji su izuzetno stručni i plemeniti i koji se bore zajedno sa pacijentima. Sada sam kod kuće, jer rezultati još nisu gotovi. Lečenje tek sledi. Mogu da kažem, da ako ima išta dobro u ovome, to je što sam vratila veru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost a toga nikad previše. Uverila sam se da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji. Da postoje divni mladi ljudi kojima sam bila okružena, mislim na medicinsko osoblje Insituta za onkologiju koje mi je dalo veru da nije sve otišlo dođavola na ovom svetu. O svojoj porodici mogu da kažem da sam od njih i očekivala da budu na visini zadatka i da me nisu izneverili. I tako dragi moji idemo pa dokle stignemo. Ne shvatam ovo tragično. Verujte strašno je kad se to događa drugima, kad se vama desi nekako to prihvatite i pustite da vas nagon za životom tera napred, to mogu da potvde sve moje saputnice tamo koje bolest nije promašila, a ni pokolebala nego su i dalje pozitivne.

Podsetimo, Marina Tucaković koja je obolela od malignog tumora dojke, operisana je na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije (IORS) 14. februara 2018. godine.

Pogledajte još