IMAJU TAJNI PLAN - SLOBA I KIJA SE NEĆE RAZVESTI: Luna ništa ne zna i biće kolateralna šteta

Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar su u Zadruzi napravili tajni plan za koji ne zna pevačeva devojka u rijalitiju Luna Đogani!

Supružnici su se dogovorili da se ni po koju cenu ne razvedu, kako bi podelili glavnu nagradu od 50.000 evra!

Sloba i Kija čvrsto veruju da će jedno od njih dvoje trijumfovati u rijalitiju. Ukoliko ostanu u braku, drugi supružnik po zakonu ima pravo na polovinu osvojenih para - odnosno, u ovom slučaju, 25.000 evra.

- Za ovaj njihov dogovor ne zna niko, čak ni Luna, ali sam ih ja čuo kada su razgovarali bez bubica - otkriva bivši učesnik koji insistira na anonimnosti.

- Pričali su da bi jedino bilo fer da podele novac, pošto su i dalje muž i žena. Zbog toga i ne žele da se razvedu, da ne bi morali da objašnjavaju zašto su delili novac.

On dodaje da je Sloba odmah pristao na to, kako ne bi ostao "praznih džepova" ako Kija pobedi:

- Jedno vreme se u kući pričalo da je Kristina favorit i da će zauzeti prvo mesto. Zato se Slobodan osigurao da dobije barem neki novac, pošto je u rijaliti ušao bez honorara. Ukoliko on pobedi, na taj način će Kiji vratiti dug od 10.000 evra, koliko mu je pozajmila za pesmu i spot.

Sloba i Kija su, dalje navodi nekadašnji zadrugar, proredili svađe pred kamerama otkad su skovali ovaj plan:

- Oni su imali nekoliko burnih rasprava. Između njih su pale baš teške reči, ali, otkad imaju zajednički cilj, malo su spustili loptu. Vidim da pojedini ukućani i dalje sumnjaju da oni imaju neki dogovor, aludiraju da su namestili Slobinu aferu sa Lunom, ali je u stvari reč o podeli love.

Da supružnici ozbiljno razmišljaju da dele 50.000 evra, izletelo im je i u samoj Zadruzi. Radanović je na pitanje da li bi sa Kijom podelio novac, odgovorio:

- Ja bih Kristini dao i 70 odsto nagrade, a ne samo polovinu, koliko bi trebalo po zakonu.

I stjuardesa je potvrdila da je spremna da mužu, koji ju je prevario pred kamerama, pokloni 25.000 evra.

- Ako pobedim, daću mu polovinu nagrade. Ako Slobodan pobedi, uzeću mu deo novca - poručila je Kija.

Izvor: Informer
Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.