NAJBOLJI DRUG ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ BRUTALNO PRETUČEN: Poznati frizer i pobednik "Parova" otkrio kako se oseća nakon nemilog događaja!

Juče u popodnevnim časovima u Begradu pretučen je poznati frizer Stevan Radivojević, najbolji drug Anastasije Ražnatović, javnosti poznat i kao pobednik druge sezone rijalitija "Parovi".

Naime, u njegov frizerski salon upala su nepoznata lica koja su mu zadala mu nekoliko udaraca po telu, a zatim pobegla. Na svu sreću, Stevan nije teže povređen.

Izrevoltiran nemilim događajem, frizer se tim povodom oglasio i na Instagramu:

- Nažalost, sve što čitate po portalima je istina. Desilo se to ovog hladnog dana na brdovitom Balkanu. Izdanci devedesetih haraju i dalje po belom gradu. I upadaju ne samo na privatne posede već i u poslovna zdanja. Kamere ih ne sprečavaju da tuku i od svog života prave sr**nja. Pravni sistem ipak funkcioniše i pravda se pred nasiljem ne klanja. Zato verujem nadležnim organima i znam da je istina u ovom slučaju kruta. Ali šut s rogatim ipak ne može i neće me skloniti sa pravnog puta. Jer reč osveta nije u mom rečniku, već samo borba za pravdu "ljuta". Hvala svima koji pitaju kako sam. A kako će njima biti, to više nije moja stvar, već državnih organa - napisao je između ostalog Stevan koji se trenutno nalazi u Švajcarskoj.

Kakav će epilog imati ova priča, ostaje nam da vidimo uskoro.


Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: Instagram/stevanrules

Pogledajte još