PRERANO SI NAS NAPUSTILA I OSTAVILA U SUZAMA: Neutešna Dušica Grabović žali zbog velikog gubitka!

Naša pevačica Dušica Grabović odlučila je da sreću pronađe na drugom kraju planete, u dalekoj Australiji, ali i dalje se javlja fanovima u Srbiji emotivnim objavama.

Ona nije mogla da izdrži bol koji je vezuje za današnji datum kada joj je preminula majka, te je sa njima podelila svoju tužnu priču.

- 1.mart. Najtužniji dan u mom životu... Dan kada si mi preminula na rukama. Prošlo je 11 godina otkako si nas prerano napustila i ostavila nas u suzama... Sve bih dala za još jedan dan da ti kažem koliko sam sama. Ne postoji vreme koje nosi zaborav. Svakog dana si u mojim mislima, u mojim sećanjima i večno u mom srcu. Postojiš u svakoj suzi, u svakom trenu mog života. Ljubav je prevelika, bol preteška, a tuga za tobom večna... Nedostajes mi, anđele mo. Volim te, mama - napisala je Dušica u dahu i mnogima naterala suze na oči.

- Tu neopisivu bol razume samo ona osoba koja rano ostane bez majke. Jedina osoba koja voli i sve razume tu je da te podrži je majka. Potpune te razumem - napisala joj je jedna obožavateljka dok su i ostali saosećali u njenom bolu.


Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: Instagram/dusicagrabovic

Pogledajte još