PRERANO SI NAS NAPUSTILA I OSTAVILA U SUZAMA: Neutešna Dušica Grabović žali zbog velikog gubitka!

Foto: Instagram/dusicagrabovic
0

Pevačica je odlučila da podeli bol sa fanovima.

Naša pevačica Dušica Grabović odlučila je da sreću pronađe na drugom kraju planete, u dalekoj Australiji, ali i dalje se javlja fanovima u Srbiji emotivnim objavama.

Ona nije mogla da izdrži bol koji je vezuje za današnji datum kada joj je preminula majka, te je sa njima podelila svoju tužnu priču.

1.mart. Najtužniji dan u mom životu… Dan kada si mi preminula na rukama. Prošlo je 11 godina otkako si nas prerano napustila i ostavila nas u suzama… Sve bih dala za još jedan dan da ti kažem koliko sam sama. Ne postoji vreme koje nosi zaborav. Svakog dana si u mojim mislima, u mojim sećanjima i večno u mom srcu. Postojiš u svakoj suzi, u svakom trenu mog života. Ljubav je prevelika, bol preteška, a tuga za tobom večna… Nedostajes mi, anđele mo. Volim te, mama – napisala je Dušica u dahu i mnogima naterala suze na oči.

Tu neopisivu bol razume samo ona osoba koja rano ostane bez majke. Jedina osoba koja voli i sve razume tu je da te podrži je majka. Potpune te razumem – napisala joj je jedna obožavateljka dok su i ostali saosećali u njenom bolu.


Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: Instagram/dusicagrabovic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.