Coffee Lounge na krovu

Coffee Lounge na krovu hotela Hajat je pozvao sve svoje prijatelje kako bi im otkrio ovaj hotel na način na koji do sada nisu imali prilike da vide

Svake godine, tokom tri dana u junu mesecu, Hajat korporacija organizuje "Celebrating Our People" manifestaciju, tokom koje se u svim hotelima u svetu odvijaju različite kulturne, zabavne i sportske aktivnosti namenjene zaposlenima. Tim povodom otvoren je "Hyatt Coffee Lounge" na krovu hotela, gde su se zaposleni odmarali, jeli sladoled i voće, pili sokiće, družili se I uživali u predivnom pogledu na grad.

”Prvog dana je organizovana humanitarna akcija za decu bez roditeljskog starenja u domu 'Jovan Jovanović Zmaj'. Zaposleni u Hajatu su u protekle tri nedelje prikupljali garderobu, igračke i školski pribor. To je juče uručeno, a naši kuvari su tim povodom spremali ručak za decu i servirali im tako da je izgledalo kao da ručaju u hotelu. Dok je drugi deo zaposlenih organizavao program u vidu igre”, ispričala nam je Olgica Misić, PR Menadžer hotela.

Današnji dan je bio jako zanimljiv, a na programu je bila zamena uloga na radnim mestima. Tako su direktori I menadžeri posluživali I servirali ručak zaposlenima u restoranu. Deo direktora je radio u perionici, spremao sobe, vršio razne popravke po hotelu... dok je popodne rezervisamo za kafe pauzu na krovu kojoj smo i mi prisustvovali. Sunce, blag vetrić I svež vazduh itekako prija, kada se radi u zatvorenim prostorijama.

“Za treći dan smo planirali sportske igre. Odluka je pala na kuglanje, jer je imala najviše interesenata. Tako da će se takmičiti 12 ekipa iz 12 različitih odeljenja. Za uveče spremamo veliki parti za sve zaposlene u hotelu i to će biti u jednom delu hotela koji se nekoristi, ali ja sada ne bi da vam otkrivam gde je to i šta – ostala je zagonetna Olgica.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto : Marko Risović

Pogledajte još