DIJAMANTI, BRILIJANTI: Nataši Bekvalac suprug poklonio skupocenu ogrlicu

U porodicama Bekvalac i Lazukić ne može da se sakrije sreća što su dobili devojčicu Katju. Nataša i beba se osećaju odlično, a još uvek se ne zna kada će napustiti porodilište. Ipak Luka je pronašao način da iznenadi svoju suprugu dok se oporavlja od carskog reza.

Luka se nije odvajao od Nataše ni u jednom trenutku, a prisustvovao je i porođaju. Kada su Natašu odveli u sobu nakon porođaja da se odmara, on je istrčao iz bonice i ubrzo se vratio. Nosio je veliki buket cveća i poklon. Iznenadio je svoju suprugu dijamantskom ogrlicom čija se vrednost procenjuje na nekoliko hiljada evra. Pevačica nije mogla da krije sreću, a pustila je i suzu radosnicu – kaže izvor blizak pevačici.

Nataša i Luka su videli bebu i već se raspravljaju na koga liči. Naravno da je to u ovom trenutku teško videti, ali su preslatki kada komentarišu. Kako se porodila carskim rezom Nata će ostati na klinici duže nego da je dete rodila prirodnim putem – dodaje izvor.

Novinari su uslikali Luku kako izlazi iz porodilišta. On je došao da poseti suprugu i bebu, a sreću nije mogao da sakrije. Dok je prolazio pored okupljenih novinarskih ekipa, kratko je prokomentarisao:

Sve je proteklo u redu. Čekamo da Nataša izađe da proslavimo.

Ponosna mama juče je na svom instagram profilu objavila fotografiju iz porodilišta i poručila:

Teško da bilo šta od onog što osećam rečima mogu da iskažem. Katju sam rodila 28. februara u 16.27. Hvala vam na ljubavi, lepim rečima i željama, podršci. Ne postoji srećnija žena na svetu od mene.

Podsećanja radi, Nataša i Luka su se venčali 25. septembra prošle godine na njen rođendan. Slavlje i ceremonija venčanja organizovana je na Ibici gde su prisustvovali članovi porodice i bliski prijatelji ovog para. Njih dvoje nikada nisu krili koliko su zaljubljeni, ali u javnosti retko pričaju o tome. Nataša i Luka će se iz Beograda preseliti na salaš u blizini Novog Sada gde je već sve spremno za život srećne porodice.

Izvor: Blic
Foto: bekvalceva/Instagram

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.