fbpx

DIJAMANTI, BRILIJANTI: Nataši Bekvalac suprug poklonio skupocenu ogrlicu

U porodicama Bekvalac i Lazukić ne može da se sakrije sreća što su dobili devojčicu Katju. Nataša i beba se osećaju odlično, a još uvek se ne zna kada će napustiti porodilište. Ipak Luka je pronašao način da iznenadi svoju suprugu dok se oporavlja od carskog reza.

- Luka se nije odvajao od Nataše ni u jednom trenutku, a prisustvovao je i porođaju. Kada su Natašu odveli u sobu nakon porođaja da se odmara, on je istrčao iz bonice i ubrzo se vratio. Nosio je veliki buket cveća i poklon. Iznenadio je svoju suprugu dijamantskom ogrlicom čija se vrednost procenjuje na nekoliko hiljada evra. Pevačica nije mogla da krije sreću, a pustila je i suzu radosnicu - kaže izvor blizak pevačici.

- Nataša i Luka su videli bebu i već se raspravljaju na koga liči. Naravno da je to u ovom trenutku teško videti, ali su preslatki kada komentarišu. Kako se porodila carskim rezom Nata će ostati na klinici duže nego da je dete rodila prirodnim putem - dodaje izvor.

Novinari su uslikali Luku kako izlazi iz porodilišta. On je došao da poseti suprugu i bebu, a sreću nije mogao da sakrije. Dok je prolazio pored okupljenih novinarskih ekipa, kratko je prokomentarisao:

- Sve je proteklo u redu. Čekamo da Nataša izađe da proslavimo.

Ponosna mama juče je na svom instagram profilu objavila fotografiju iz porodilišta i poručila:

- Teško da bilo šta od onog što osećam rečima mogu da iskažem. Katju sam rodila 28. februara u 16.27. Hvala vam na ljubavi, lepim rečima i željama, podršci. Ne postoji srećnija žena na svetu od mene.

Podsećanja radi, Nataša i Luka su se venčali 25. septembra prošle godine na njen rođendan. Slavlje i ceremonija venčanja organizovana je na Ibici gde su prisustvovali članovi porodice i bliski prijatelji ovog para. Njih dvoje nikada nisu krili koliko su zaljubljeni, ali u javnosti retko pričaju o tome. Nataša i Luka će se iz Beograda preseliti na salaš u blizini Novog Sada gde je već sve spremno za život srećne porodice.

Izvor: Blic
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.