LUNA SE PREPIRALA S KIJOM, A ZATIM JOJ MIKI SASUO SVE U LICE: Opsednuta si njom, svaka tvoja svađa sa Slobom je zbog nje!

Zadrugari su prošle noći imali priliku da gledaju snimke na kojima jedni druge ogovaraju po ćoškovima. Pušten je i snimak na kojem Luna Đogani i Nemanja Đerić Đekson ogovaraju Kiju Kockar. Nakon završenog snimka Luna, Đekson i Kija su izneli svoje mišljenje o svemu, a onda se umešao i Miki Đuričić.

- Ona nije bila sigurna da li može njoj da veruje i ja sam joj objašnjavao da nije sve crno i belo i ako je Kija zaplakala zbog pesme ne mora da znači da se Kija krvnički loži na Slobu - rekao je Đekson.

- Ja sam pričala situaciju. To veče sam videla da je ona želela da on peva i ja sam isto želela, da ja nisam ta koja kaže njemu ajde u pab on ne bi hteo da peva, jer ima problem. On misli ako ide bez mene da bude sa njom u društvu da ću se ja naljutiti na njega. Ja sam ta koja je uzela njega za ruku i rekla: "Ajmo u pab da pevaš" jer je ona želela to veče da on peva. I meni je bilo neprijatno što sam sedela tu pored njega i on je pevao, a ona je gledala onako u njega ispunjena i srećna i ja to poštujem, nemam ništa protiv toga... - rekla je Luna.

- Luna non-stop potencira kako ja non-stop pričam o Slobodanu... Ne znam da li ti čuješ sebe dok to govoriš, meni je to totalno glupo što govoriš! Zašto ja ne bih pričala o Slobodanu, mene to zanima?! - rekla je Kija.

- Ja kažem da ne mogu više da slušam... Za stolom, na snimcima, ne moram baš i kad spavam u svom krevetu - rekla je Luna.

- Nema nigde gde ona priča... Puštaju večeras gde ti pričaš o njoj. Sa mnom je pričala hiljadu puta nikad ga nije pomenula! Pričaš o njoj, ti si sa njom opsednuta ne ona tobom! - rekao je Miki.

- Ja opsednuta njom? Je l' ti čuješ šta pričaš?! - čudila se Luna.

- Ti si sa njom opsednuta, svi to misle ovde! - rekao je Miki.

- Nemoj da mi se obraćaš! - bila je ljuta Luna.

- Ja na osnovu tvojih priča, snimaka, konstatujem! Šta se ti ljutiš?! Svaka vaša svađe je zbog nje! Pričaš o njoj sa Đeksonom... - rekao je Miki.

- Ko misli tako neka mi se ne obraća! - rekla je Luna besno.

- Odaješ utisak da si opsednuta Kristinom! - rekao je Miki.

- Dobro jesam, zaljubljena sam u Kiju - rekla je Luna ironično.

Pogledajte šta su Kija, Luna, Đekson i ostali zadrugari komentarisali nakon odgledanog snimka:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još