VEZE ILI KOMBINACIJE: Šta preferiraju muškarci, a šta žene?

Kada je reč o seksualnim fantazima, mnogi ljudi žele da imaju seks na javnom mestu, na sedištu automobila, ili u nekoj od kabina za presvlačenje. Ali ono što je zajedničko mnogima, jeste želja da uplove u kombinaciju koja će buditi njihove strasti.

Ipak, da li je ona dobra za sve, i ostavlja li takva vrsta odnosa posledice po žene i muškarce?

Mnoga istraživanja su pokazala da se posle seksa na jedno veče ili upuštanja u kombinaciju javlja osećaj kajanja, a obično je reč o ženama koje se osećaju iskorišćeno, jadno i jeftino, dok muškarce preplavljuje osećaj uspeha. Pripadnici jačeg pola to doživljavaju kao novo seksualno iskustvo.

Šta kada žena želi više od kombinacije?

Stručnjak za veze, Lisa Šild je za "Your Tango" kazala da ako vaš neobavezan seks dugo traje, ne očekujte da će se pretvoriti u ozbiljnu vezu

- Čak i ako provodite svako veče mazeći se, daje vam poklone i pokazuje strast prema vama, a ne govori vam da želi da budete u vezi, verovatno nikada nećete ni postati par - napominje Lisa.

Ona savetuje da to nikako ne doživite kao lični izazov, misleći da ćete uspeti da ga promenite. Nemojte smatrati da njegova dela govore da mu je stalo do vas, niti nalaziti trenutna opravdanja za takvo ponašanje, odnosno ignorisanje vaših želja.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još