NAJLEPŠI GEST: Ovako je Saša Matić usrećio Marinu Tucaković, koja trenutno vodi najveću životnu bitku!

0

Poznati folk pevač otkrio je kakvo je zdravstveno stanje Marine Tucaković, te je dodao da se redovno čuju i da je uz nju dok se ona bori sa opakom bolešću.

Pevač Saša Matić svim srcem je uz Marinu, ženu koja mu je napisala najveće hitove u karijeri. On otkriva da je Tucakovićeva bila ganuta njegovim gestom na koncertu koji je na Dan zaljubljenih održao u novosadskom Spensu.

Stalno smo u kontaktu, ima svu moju podršku. Na koncertu u Novom Sadu sam joj uputio reči podrške i poželeo brzo ozdavljenje, a potom sam joj snimak tog mog gesta poslao, ona se oduševila. Mnogo je bila srećna. Nisam joj bio u poseti, ali smo u kontatku putem telefona, čujemo se i dopisujemo, naravno, ne mnogo često, ne želim da je uznemiravam, njoj je sada potreban mir – kaže Saša i otkriva kako se Marina oseća u ovim trenucima:

Dobro je, oporavlja se posle operacije. Ona je psihički jaka, dobro sve podnosi, pravi je junak. Naravno, pozitivna je, ona je takva uvek bila, stignemo i da razmenimo koju šalu, pozitivan duh je ne napušta ni u ovoj situaciji. Rekao sam ja da sada misli malo na sebe, zaslužila je – poručuje Matić.

Izvor: Blic.rs
Foto: Dejan Milićević

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.