PREDOMISLIO SE! Mustafa Sandal ne želi da deli bogatstvo sa Eminom, a traži i puno starateljstvo nad sinovima!

Turski pevač Mustafa Sandal ne želi da deli novac i nekretnine sa Eminom Jahović, niti starateljstvo nad njihovim sinovima Jamanom i Javuzom.

Po turskom zakonu, oni ne moraju da dele bogatstvo na pola. Takođe, kod njih nije praksa kao u Srbiji da deca uglavnom pripadaju majci.

Mustafa je u dogovoru sa svojim PR timom i advokatima smislio je strategiju kako da preko tamošnjih medija utiče na sudstvo i njihovu krajnju odluku.

U jednoj od tamošnjih najpoznatijih zabavnih emisija tema je bio razvod Sandalovih i jedan novinar je izneo kako je pevačica obnovila vezu sa bivšim dečkom iz Srbije, pozivajući se na neke novinske članke. Pevačica je istog momenta angažovala advokate i tužila autora emisije.

- Kada su odlučili da se razvedu, Mustafa i Emina su se dogovorili da će sve deliti i da će starateljstvo biti zajedničko, s tim što bi deca bila kod majke, a on bi mogao da ih viđa kad i koliko želi. Međutim, on se u međuvremenu predomislio. Želi da Jaman i Javuz budu kod njega i da on određuje kada će Emina moći da ih viđa. Ona će u tom slučaju morati njemu da plaća alimentaciju. Pored dece, posebno mu je stalo da zadrži što veći deo bogatstva i da ne deli sa Eminom ništa od onoga što su stekli u braku - tvrdi izvor za "Informer" i dodaje:

- Po turskom zakonu, oni ne moraju bogatstvo da dele na pola. Takođe, kod njih nije praksa kao u Srbiji da deca uglavnom pripadaju majci. Ako muškarac ima dokaze da je supruga kriva za propast braka, na konju je! U tom slučaju ima mnogo veće šanse da zadrži novac, nekretnine, ali i decu. Mustafi ide na ruku što se u Srbiji piše o Emininom navodnom neverstvu sa Markom Miškovićem, jer se dogovorio sa turskim medijima da preuzimaju sve negativne tekstove o njoj. Njega predstavljaju u Turskoj kao prevarenog muža, a Eminu kao beskrupuloznu nevernicu.

Izvor: Alo!/Informer
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još