PROVOKATIVNI EROTSKI TRILER KOJI JE ŠOKIRAO PUBLIKU U KANU: "Dvostruki ljubavnik" na 46. FEST-u i u bioskopima od 5. aprila

Ovo uzbudljivo ostvarenje, francuskog reditelja Fransoa Ozona, naći će se i na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije od 5. aprila.

U njemu ćemo ponovo gledati Ozonovu glavnu muzu, glumicu Marin Vakt, koju je otkrio i predstavio u filmu „Mlada i lepa“. Ovog puta, ona glumi Kloi, ranjivu Parižanku koja se zaljubljuje u svog psihijatra (Džeremi Renije), nakon što je započela terapiju otkrivanja uzroka misterioznih simptoma koji je muče. Ubrzo Kloi otkriva da njen ljubavnik vodi dvostruki život.

Film „Dvostruki ljubavnik“ je priča o razočarenjima i neispunjenim željama, prikazana na veoma neobičan način. Premijeru je imao na Kanskom filmskom festivalu, kada je potpuno šokirao publiku eksplicitnim scenama, ali je dobio i pozitivne kritike.

Fransoa Ozon rođen je 1967. godine u Parizu. Diplomirao je 1993. na prestižnom fakultetu za filmsku umetnost, La Fémis, a danas radi kao scenarista i reditelj. Široj publici je poznat po filmovima „Bazen“, „Osam žena“ i „U kući“. Bio je član žirija Glavnog takmičarskog programa na 62. Berlinskom filmskom festivalu 2012. godine.

Film „Dvostruki ljubavnik“ će biti prikazan na 46. FEST-u,a potom ovo ostvarenje dolazi u bioskope širom Srbije od 5. aprila.

Foto: Promo

Pogledajte još