MOLI JE DA MU OPROSTI: Mira Škorić zatekla verenika sa muškarcem!

Miru Škorić proganja bivši verenik Nemac, kojeg je ostavila nakon što ga je zatekla u krevetu s muškarcem.

Pevačica ne može da živi od brojnih poziva i poruka, u kojima je biznismen iz Berlina moli za oproštaj. On na sve načine pokušava da povrati folkerku, pa i dalje veruje u to da će se venčati na proleće jer je ubeđen da će ona preći preko njegove gej afere.

U porukama joj piše da je voli najviše na svetu, da je prava žena za porodicu, te da ne postoji ništa što može da ih udalji. Međutim, ponosna folkerka nema nameru da se miri s njim, pa ga samo ignoriše. Odlučila je da se povuče iz cele priče i jedno vreme se posveti samo porodici i karijeri.

Nakon Mirine ispovesti u jučerašnjem broju Kurira, gde je otkrila detalje raskida osmomesečne veze s Nemcem, konstantno joj zvoni telefon. Njeni prijatelji i poznanici zabrinuli su se kako je sve to podnela, iako je poznato da je ona jaka i nesalomiva žena. Da bi se oporavila od svega, ona komunicira samo sa najbližima. Trenutno je fokusirana na posao jer jedino tako može da pronađe izlaz iz cele priče.

Škorićeva je inače sinoć viđena kako ulazi u muzički studio, gde sa saradnicima priprema novu pesmu. Prema našim saznanjima, folk zvezda nije bila uplakana i sasvim se normalno ponašala.

Mira se juče nije javljala na telefon do zaključenja broja.

Izvor: Kurir.rs
Foto: miraskoricofficial/Instagram

Pogledajte još