GAGI ĐOGANI DEMANTUJE ĆERKU: Nisam spavao na ulici i krao, ne znam zašto Luna to priča!

Ona je, naime, plačući ispričala Slobi Radanoviću da je Gagi živeo na ulici, pa je zbog toga bio prinuđen da krade.

- Moj tata je bio siromašan, cela porodica, moja baka je rodila njih dvanaestoro. Trebalo je to odgajiti, nije imala za sebe, a kamoli za njih. Moj tata je krao, snalazio se, živeo na ulici. I onda ti se desi da imaš milione, ne znaš šta ćeš sa parama. Moja mama je imala uspone i padove na poslu, ali uvek se borila. Moj otac ne, on je samo pao. Imaš sve i sutradan nemaš ništa. Tri auta, tri stana, izmišljao je šta će sebi da kupi, a onda se odjednom našao u autobusu, u iznajmljenom stanu. Posle toga je shvatio šta je imao, ali kasno. Ne može da mi dopre do mozga da je to sebi dozvolio - šaputala je Luna, koja do sada nije često pominjala očevu tužnu priču.

Gagi je demantovao bilo kakvu vezu sa krađom i životom na ulici.

- Nisam ispratio da je o tome razgovarala i mogu samo da kažem da neke stvari koje je pomenula nisu tačne. Kroz celo detinjstvo imao sam mamu i tatu, kod kojih sam živeo zajedno sa braćom i sestrama. Oni su toliko nas prehranili, školovali i nikada nisam živeo na ulici. Ne znam zašto je to ispričala. Detinjstvo i to tinejdžersko doba pamtim po lepim stvarima. Igrao sam fudbal 15 godina, imao sam idola u svom starijem bratu Đoletu, koji je osvajao prva mesta u plesu, od njega sam učio sve. To sam ja, a ne neki ulični bandit. Ne mogu da kažem da u nekom periodu života nisam bio problematičan, ali daleko od toga da sam krao. Postojali su momenti kada sam povukao malo na tu uličnu stranu i satima sam vreme provodio sa ljudima iz kraja, ali 90 odsto tinejdžera istraži i to mangupsko u sebi. Nikada nisam radio ništa kao što su krađe, tuče ili takvi problemi i nikada me nije jurila policija. I kao mladić sam bio okrenut muzici, igri, zabavi. Ne želim da me iko povezuje sa mračnim stvarima. Roditelji su me lepo vaspitali, uvek sam imao poštovanja prema njihovom trudu da od nas naprave ljude. Sad ću još da ispadnem kriminalac, zaista nema smisla - priča Gagi.

Ipak, Gagi ne zamera svom detetu iznošenje neistinitih informacija, a kao razlog vidi njenu ogromnu zaljubljenost u Slobu.

- Svom detetu ne zameram ništa, razumem da zbog ljubavi koju oseća prema svom dečku preuveličava neke stvari. Ona želi razumevanje i podršku i iznosi mu privatne stvari kako bi produbila njihov odnos. Činjenica da razgovara o tome da se vozim autobusom ili da živim u iznajmljenom stanu govori samo da se mene ne stidi i da je ponosna na svog tatu. Nisam kompleksaš i na leđima nosim sve što se dešavalo. Kako sam vozio najskuplje automobile, tako ću se voziti i gradskim prevozom, čovek sam od krvi i mesa. Bio sam na samom vrhu, imao sam sve. Ne postoji ništa ružno u tome što je Luna iznela da ju je pogodio moj pad i da ne može da mi oprosti. Idol sam joj, sve smo joj pružili što je želela. Mene su svi predstavili kao nasilnika, a svoju decu nikada udario nisam, ma nisam vikao na njih. Uvek sam ih štitio od svega, borio se zajedno sa Anabelom da imaju sve. Ni Luna ni Nina nikada nisu prolazile nijednu lošu situaciju našeg braka, niti smo to dozvoljavali kao roditelji. Sve mogu da budem, ali loš otac nikad - tvrdi Đogani.

Izvor: Alo!
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još