NAPUSTILA "PAROVE" ZBOG BOLESTI: Vesna Rivas ima rak kostiju

Ona je u subotu uveče izašla iz takmičenja zbog ozbiljnih zdravstvenih problema i operacije koju će imati krajem marta.

Vesna je otkrila da je već imala tri intervencije, kao i da će uskoro morati ponovo "pod nož".

- Imam rak kostiju na donjoj i gornjoj vilici. Već sam imala tri operacije, a ova koja sledi će biti najteža. Niko ne zna kakvi su to rezovi, moraju da me otvaraju i prave mi novu kost, nemam živac, ništa. Sinusi su mi spušteni, pa prave dodatni problem. To je pakao. Već dugo se mučim sa tim - kaže Vesna za "Informer".

Ona dodaje da će na operaciju najverovatnije ići krajem marta.

- Zakazala sam preglede, a uskoro ću i na intervenciju. Napokon sam kod kuće i imam vremena da se psihički pripremim za to. Zabrinuta sam, ali verujem doktorima i nadam se da će sve biti u redu - priča Rivasova i ističe da joj je mnogo lakše sada kada je porodica uz nju.

Da podsetimo, Vesna Rivas je iz "Parova" izašla u subotu 3. marta u vanrednom izbacivanju kada je saopšteno da ima najmanje SMS glasova publike. Produkcija je verovatno htela da je zaštiti od pažnje javnosti i da joj omogući mir ne bi li se pripremila za veliku životnu bitku koja joj predstoji te nije ništa govorila o njenoj bolesti. Međutim, pevačica je odlučila da o svemu progovori javno i da se hrabro suoči sa problemom.

Izvor: Novosti
Foto: Parovi TV Happy - YouTube/Printscreen

Pogledajte još