LUNA VRIŠTALA, RADANOVIĆ EKSPLODIRAO I KRENUO NA TRUDNU MILJANU! Umešala se Kija, a Sloba vikao: Ti mi se skloni! Psihopato, zaljubljena si u mene!

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen
0

Miljana Kulić juče je izazvala pravu buru u Beloj kući nakon što se posvađala sa Mikijem Đuričićem koji joj je do tada bio omiljeni zadrugar.

Nišlijka se posvađala sa većinom ukućana, a rasprava se nastavila i u toku večeri.

Glavni akteri ovoga puta, pored Miljane, bili su Luna Đogani i Sloba Radanović. Luna je u toku popodneva poručila Kulićevoj da izađe iz rijalitija ako joj nije dobro, što je trudnicu izbacilo iz takta.

Ipak, Sloba se i ovoga puta umešao u raspravu svoje devojke pa je ušao u žestok verbalni okršaj sa Kulićevom.

Nabijem te na k*rac. Ošišaću te na ćelavo. Ti si psihopata, devojko. Idi, leči se – vikao je pevač.

Brani ženu sa kojom si pet godina bio, a ne rijaliti ku*vu. U kavez idi. Ti, ku*vo, idi kući. Marš ti mrcino, rijaliti ku*rvo, marš kući mrtva patko. Nasilniče! Pozdravi Zehru, kako je Anabeli pravo ime? I ona te se stidi. U rijaliti si ušao da prevariš ženu, pi*ko. Napolju nisi imao m*dašca, izvinjavaćeš se kad izađeš – dobacivala je Miljana paralelno Slobi i Luni.

Sloba je na nekoliko trenutaka otišao u kupatilo ali se brzo vratio i nastavio svađu sa Miljanom.

Kome ti nećeš da se skineš sa grbače? Hajde probaj da mi diraš stvari, nakazo. Ti si se zaljubila u mene – urlao je Radanović.

U Belu kuću je uletelo i obezbeđenje, međutim, Sloba je odmah svima stavio do znanja da nikada nikog nije povredio, niti ima nameru da to učini, a pogotovo ne ženi. Za svaki slučaj zmeđu Miljane i Slobe prva je stala Kija Kockar koja je pokušala da obuzda svog još uvek zakonitog supruga.

Ti mi se skloni – poručio je pevač Kristini koja se u tom trenutku povukla i rekla Luni kako je najpametnije da prestanu raspravu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.