Privrednici, menadžeri i stručnjaci na trećem Poslovnom forumu “Porodične firme – Stub razvoja ekonomije“ 14. marta u Beogradu

Poslovni forum će okupiti privrednike i stručnjake iz ove oblasti u Srbiji i regionu.

Da porodične firme zaista čine jedan od ključnih temelja svetske ekonomije govore i podaci da u najrazvijenijim zemljama predstavljaju najčešći oblik firmi, ostvaruju više od 50% GDP-a, stvaraju više od 60% zaposlenosti i otvaraju 75% novih radnih mesta. Mali procenat porodičnih firmi pređe u narednu generaciju.

Kroz panel diskusije i studije slučaja prisutni će imati priliku da čuju na kakve sve izazove nailaze porodične firme u Srbiji, kako se snalazi druga generacija porodičnih firmi, govoriće se i o odnosu porodice i porodične firme, kao i o ženama u porodičnom biznisu.

O ovim temama govoriće vlasnici uspešnih porodičnih firmi, vodeći stručnjaci u oblastima ekonomije, menadžmenta i mnogi drugi.

Cilj Poslovnog foruma je da postane tradicionalno mesto okupljanja poslovnih ljudi iz Srbije i regije koji će razgovarati o aktulenim poslovnim temama i promovisati važnost stalne edukacije, poslovnog povezivanja i razmene iskustava u privatnom ali i javnom sektoru. Forum ima za cilj da pruži odgovore na najvažnija pitanja koja sebi postavljaju vlasnici malih, srednjih i velikih porodičnih firmi u Srbiji.

Program konferencije i način prijave potražite na linku www.color.rs/porodicnefirme2018.

Pogledajte još