FIZIČKI OKRŠAJ U "ZADRUZI": Jelena nasrnula na Nadeždu, Filip je jedva obuzdao! (VIDEO)

Nakon kupovine, Jelena nije bila zadovoljna stvarima koje je ugledala u svojoj kesi, pre svega jer nije našla musli koji je tražila, pa je odmah otišla kod Nadežde koja je sa još četiri zadrugara išla u kupovini, kako bi čula zašto nije dobila ono što je tražila. Posle toga je nastala svađa u koju je bio umešan i Lepi Mića.

- Gde mi je musli? Je l' Nadežda? Šta ću ja da doručkujem narednih sedam dana?! K*rac moj?! Šta da radimo za musli? Ne mogu sa tobom normalno da pričam! - vikala je Jelena.

- Zato što su mi oni dali manje para! Dođi sa mnom normalno da pričaš! Ma puši ku*ac - rekla je Nadežda Jeleni u toku rasprave.

- Šta si rekla? Je li, šta si rekla?! Mamu ti je*em! Ja da pušim k*rac?! - pitala je Jelena. Nakon ove rečenice, došlo je do fizičkog kontakta koji je izazvala Krunićeva. Jelena je gurnula Nadeždu i lupila joj šamar, a obezbeđenje ju je odmah izvelo iz Bele kuće kako bi sprečilo veći incident. Krunićku je sve vreme držao Filip Đukić kako ne bi napravila veći haos.

Nadžeda je nakon ovoga ostala da sedi, a Miljana Kulić počela je da se žali kako je boli stomak. Pevačica je potom ispričala detalje svađe sa Jelenom Krunić.

- Sve ok! Mogu samo problem da imam napolju. Ja prelazak na crvenom na pešačkom ne smem da imam, a kamoli agresiju! Pravi primer jedne dame. Ona je samo čekala mene da pika. Već danima! Problem je bio musli što nisam uzela. Nisu mi dali tačno para. Cene nisu bile iste - ispričala je Nadežda.

- Video sam ja kada se one svađaju! Nije mi bilo u glavi da će doći do ovoga. Je*i ga, trebalo je to da prećuti! - rekao je Lepi Mića.

Izvor: Alo.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još