KADA ĆE POSTATI GOSPOĐA KRAJINOVIĆ: Nina Radulović progovorila o braku sa Filipom

Lepa voditeljka Nina Radulović postala je pre nekoliko dana ponovo deo ekipe televizije "Pink" gde će voditi informativne emisije.

- Osećam se divno. Baš sam zadovoljna i umorna, ali to je onaj umor kada radite nešto dobro, nešto što vas ispunjava i što ste dugo čekali, jer mislim da je informativna redakcija mesto gde ću se ja najbolje osećati i da ću tu vrstu osećanja emitovati prema gledaocima - rekla je ona.

I sin Lav je srećan što je njegova mama zadovoljna zbog novog posla.

- Ono što on vidi, što će Lav gledati ovih dana uvek je praćeno komentarom: "Jao, mama, kao da sam bio sa tobom ceo dan", tako da je dobro to što sam sada na televiziji redovnija, ali se i non-stop čujemo između emitovanja - rekla je ona i progovorila o medijskim natpisima da će uskoro ponovo stati na ludi kamen sa šest godina mlađim teniserom Filipom Krajinovićem:

- Ja se, u stvari, ne bavim demantijima i negiranjem takvih informacija o svom privatnom životu, ali pošto ste vi moja kuća, ovde hoću. Ja mislim da je najbolje biti nedostupan i pustiti da oni koji rade svoj posao rade kako misle da treba, sa moralne strane - izjavila je Nina za "Pink".

Izvor: Alo!
Foto: krajinovic_filip/Instagram

Pogledajte još