Za utorak 20. april 2010.

BEOGRAD, 20. aprila 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama najviše pažnje su posvetili problemima oko obustavljanja vazdušnog saobraćaja u Evropi zbog oblaka s vulkanskim prahom i izveštaju o troškovima poslanika Skupštine Srbije za 2009. godinu.

ALO - List na naslovnoj strani prenosi tvrdnje novog člana Srpske napredne stranke Vladimira Cvijana o ministarki pravde Snežani Malović i predsednici Visokog saveta sudstva Nati Mesarović:"Malović i Mesarović su deo pravosudne mafije!". O nastavku istrage o zloupotrebama u humanitarnom fondu Katarine Rebrače "Ljubav pukla zbog para".

BLIC - "Jat već izgubio milion evra", o gubicima domaćeg avioprevoznika posle obustve letova širom EU zbog vulkanskog oblaka. "Artemije se brani napadima na patrijarha" o predstojećem saboru SPC na kome će se raspravljati i o postupcima vladike raško-prizrenskog. "Besni rat dva narko-klana iz Srbije u Švedskoj", izveštaj iz Švedske. "Poreske stope ostaju iste do kraja godine", list saznaje u kabinetu premijera.

VEČERNJE NOVOSTI - "Ukida Ćosića brani Ganića", o pozivu nevladinih organizacija na raspravu o delovanju pisca Dobrice Ćosića. "Oblak stiže sutra", o novom talasu vulkanskog pepela koji će zahvatiti Srbiju.

DANAS - "Aviokompanije dnevno gube 250 miliona dolara" o gubicima avioprevoznika zbog blokade evropskog vazdušnog prostora. "G 17 pregovara sa Goranom Ješićem", o kandidatima za ulazak u Uniju stranaka Mlađanja Dinkića.

POLITIKA - "Katanac na Marakanu do jeseni", o kazni Fudbalskom klubu Crvena Zvezda zbog incidenta na utakmici u kojem je hicem iz pištolja teško ranjen navijač. O gubicima avioprevoznika posle zatvaranja velikog dela evropskog vazdušnog prostora "Avioprevoznici već izgubili oko milijardu evra". O planovima vlade za Jat "Državi Jatovi gubici, novoj firmi partner".

PRES - "Kupio stan od 156 metara kvadratnih za 390.000 evra", potvrido za Preš Tomislav Nikolić. O izveštaju o troškovima Skupštine Srbije u 2009. "Mićun najskuplji, a penzioner naplaćivao i stan i odvojen život".

PRIVREDNI PREGLED - "Briga o okruženju recept za investicije", o izjavi premijera Srbije Mirka Cvetkovića da Vlada Srbije veliki značaj pridaje ekologiji i zaštiti životne sredine. O tome kako potrošiti novac od prodaje Telekoma, pod naslovom "Prave ražanj, a zec u šumi".

Pogledajte još